Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jacekwerner
Wyświetlenie odpowiedzi
Cieszyński Porter
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pioterb4 Wyświetlenie odpowiedziW różnej. W Cieszynie nie ma linii do rozlewania piwa.
Comment
-
-
Inna warka, inna linia rozlewnicza (może kapsli nie dociska?), inne warunki transportu, przechowywania.Last edited by Pendragon; 2013-08-10, 12:32.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pioterb4 Wyświetlenie odpowiedziW różnej. W Cieszynie nie ma linii do rozlewania piwa.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedziPodobno wrócił porter do małych butelek. Widział ktoś?
Comment
-
-
W sumie dobrze, że ten temat powrócił, bo dzięki temu właśnie się dowiedziałem (na forum jestem od 2006), że w Cieszynie porter warzony jest dopiero 9 lat. W przyszłym roku jakiś jubel z tego powodu będzie?
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Ostatnio faktycznie jakby więcej tych mniejszych butelek z porterem. Nawet w moich osiedlowych gdzie nie było żadnej wersji, teraz są w dwóch objętościach.
Kiedyś ktoś plotkował, że miała wystartować jakaś grubsza kampania (chyba GŻ) odnośnie porterów.Last edited by dlugas; 2013-12-12, 12:12.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dlugas Wyświetlenie odpowiedziOstatnio faktycznie jakby więcej tych mniejszych butelek z porterem. Nawet w moich osiedlowych gdzie nie było żadnej wersji, teraz są w dwóch objętościach.
Kiedyś ktoś plotkował, że miała wystartować jakaś grubsza kampania (chyba GŻ) odnośnie porterów.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedziWielkie święto we współpracy z Tesco.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Żywiec Wyświetlenie odpowiedziI jak zwykle na plotkach się skończyło.
a kubek jednorazowy z logo porterka, to byłby rarytas dla kolekcjonerów
Comment
-
Comment