Piwo Pepita- kto to rozlewa?

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • norbert322
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2002.11
    • 15

Piwo Pepita- kto to rozlewa?

pytanie jak w temacie
  • celt_birofil
    † 2017 Piwosz w Raju
    • 2001.09
    • 4469

Rozlewa, czy rozlewał? W pierwszym przypadku, nie ten dział...
    Nie było Ciebie tyle lat! Myślałem, że nie wrócisz już (Krystyna Prońko - koniec cytatu)

Comment

• cielak
      Major Piwnych Rewolucji
      • 2004.03
      • 2890

Jeśli o to chodzi:
      Brouwerij Van Steenberge N.V.
      Lindenlaan 25
      Ertvelde, 9940
      Belgium
      tel: +32 (0)93 44 50 71
      Attached Files
      zupka chmielowa dobra i zdrowa!!

Comment

Related Topics

Collapse

• dadek
        Belgia, Neerijse, Beekstraat 20, Brouwerij De Kroon
        dadek
        Wieś Neerijse jest położona 13 km na południowy zachód od Leuven, skąd dojechać tu można autobusem nr. 70. Idąc od przystanku nie sposób ominąć kompleksu starych budynków z czerwonej cegły, tym bardziej że od razu w pierwszym można przez okno zobaczyć stare urządzenia piwowarskie,...
        2024-10-23, 00:37
      • dadek
        Belgia, Leuven, Borstelsstraat 20, Brouwerij De Coureur
        dadek
        Kolejne dwa browary jakie zamierzaliśmy odwiedzić w Brukseli olały piwoszy i wywiesiły na drzwiach kartki o treści "w sierpniu jesteśmy na wakacjach, zapraszamy we wrześniu". Dlatego postanowiliśmy przejechać się do przepięknego miasteczka Leuven odległego od Brukseli o 20...
        2024-10-17, 00:22
      • dadek
        Belgia, Bredene, Duinenstraat 47, Brouwerij Betsy
        dadek
        Bredene to miasteczko gminne sąsiadujące z Ostendą, wystarczy przejechać mostem nad terenami portowymi i kanałami uchodzącej tu do Morza Północnego rzeki Noordgeleed. By dotrzeć do browaru z dworca kolejowego Oostende można to zrobić tramwajem, wykorzystując przebiegającą tędy najdłuższą...
        2024-10-06, 21:38
      • Petitpierre
        Van Steenberge, Gulden Draak Brewmaster
        Petitpierre
        Piwo jest hołdem od głównego browarnika, jakim aktualnie jest Jef Versele, dla swjego dziadka, Jozefa Van Steenberge oraz 230-lecia założenia browaru. Inspiracją miały być podróże do USA. Piwo jest leżakowane w beczce po whiskey lub whisky-pogrzebawszy troszkę można znaleźć informację,...
        2022-09-20, 17:23
      • dadek
        Holandia, Utrecht, Europalaan 2 C, Brouwerij De Kromme Haring
        dadek
        W Utrechcie browarów nie brakuje, jednak ja wpadłem do tego miasta 19.07.2023 tylko na kilka godzin więc musiałem dokonać wyboru. Po zwiedzeniu pięknej starówki, na piwo postanowiłem pójść zupełnie gdzie indziej, z dala od tłumów i turystów.
        Powstały w 2016 roku browarek De Kromme...
        2023-09-07, 00:42
      • Loading...
      • Koniec listy.
      Przetwarzanie...
      X