Siatka na piwo

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • juras
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2002.10
    • 1

Warecka termo-torba jest super! Kupuje się w aptece dwa kompresy żelowe, zamraża je i jeden na dno, potem dwie buteleczki, przekąska i drugi kompresik. I w plener. Gwarantuję że po 3-4 godzinach w czasie upału wyciągacie pyszne,zimne piweczko.
    Ta torba chyba najlepszy produkt Warki...

Comment

• pIvo
      Porucznik Browarny Tester
      • 2002.10
      • 290

Do przewożenia piw, oprócz - czasami - zwykłych skrzynek, używam także 2 rodzjów mniejszych, niemieckich skrzynek: 11 miejscowej Hasserodera (bardzo zgrabna) i "1/2" - 10 miejscowej Paulanera (zdecydowanie polecam wszystkim, którzy jej jeszcze nie mają: posiada dodatkowy, wygodny uchwyt, ponadto, z 2 takich skrzynek można utworzyć "zwykłą 20 miejscową skrzynkę"). Obie skrzynki dostępne są - niestety - w Niemczech, a nie w Polsce; cena (kaucja) tylko 1,5 Euro.

Dla utrzymania chłodu, zakupiłem na Allegro termoizolacyjną torbę Warsteinera, która doskonale się sprawdza w lecie.

Doskonałą siatka na piwo jest także klimatyzowany schowek w samochodzie ;-)
      http://kapsle.w.interia.pl

Comment

• Audi
        Major Piwnych Rewolucji
        • 2003.03
        • 1682

Ja używam termo-torby z Carlsberga , jest wygodna , ładna i wejdzie do niej 6 butelek ewentualnie 6 puszek i jeszcze miejsce zostaje.

Comment

• arcy
          Pułkownik Chmielowy Ekspert
          • 2002.07
          • 7538

A ja na plaży po prostu wykopuję dziurę w piachu

Comment

• peter007
            Major Piwnych Rewolucji
            • 2004.06
            • 2820

Całkiem niedawno widziałem coś na wzór tytułowej siatki. Spotkałem się z tym na opoczyńskim bazarze, ale nie było na sprzedaż tylko jedna z pąń handlujących tam miała w niej...słoiki z jagodami. Coprawda wyglądało to na produkt własnej roboty, ale było poręczne
            Jeśli ci się wydaje, że mnie rozumiesz to masz racje - wydaje ci się

Comment

• ArturŁ
              D(r)u(c)h nieuchwytny
              • 2004.11
              • 374

Ferdynand Kiepski zawsze w profesjonalnej siateczce przynosi browarki Taką mógłbym mieć.

Comment

Przetwarzanie...
              X