Ja chętnie widziałbym plecaczek na np. 10 piwek. Obecnie w plecaku piwo strasznie brzęczy a puste butle jeszcze bardziej. Poza tym w razie czego zawsze można jeszcze w rękach nieść ową torebkę na np. 6 browarów. Pomysł z takimi torbami lub plecakami jest naprawdę dobry
Siatka na piwo
Collapse
X
-
Posiadana przeze mnie torba pochodzi z Hofbraeuhaus am Platzl w Monachium. Zdjecie niebawem (muszę dorwać brata)."Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.
Comment
-
-
[QUOTE]biermann napisał(a)
..Sam dysponuje taką ( niestety tylko na sześć butelek) z browaru niemieckiego...
Hofbrauhaus am platz to słynna piwiarnia w Monachium.
A tu więcej na ten temat:
Last edited by cielak; 2004-07-27, 21:09.zupka chmielowa dobra i zdrowa!!
Comment
-
-
Hofbrauhaus am platz to słynna piwiarnia w Monachium.
A jak już ktoś chce naprawde dużo o tym browarze sie dowiedzieć to to jest najlepszy link Hofbraeuhaus"Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.
Comment
-
-
Comment
-
-
Comment
-
-
Bardzo praktyczna rzecz , jakiej w polsce jeszcze nigdy nie uświadczyłem , jakby ktos znalazł takie cudo do kupienia w Poznaniu i okolicach to serdecznie prosiłbym o info na PW
Comment
-
-
Parktycznym pomysłem byłoby wyprodukowanie takiego plecaka na piwo. Więcej może się zmieścić i łatwiej to udźwignąć, a jeszcze ręce wolne. A wolne ręce można wykorzystaćTo inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
-
Comment
-
-
O ile pamiętam, to za dużą siatkę (bodaj na 12 flaszek) chcieli 30 zł . Może to specjalna cena na Jarmark, docelowo będą tańsze. W każdym razie ich wygląd nie budzi zaufania na tyle zetów, zwłaszcza przy ryzyku, iż grawitacja zwycięży...Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet
Comment
-
Comment