Myślałem,że jak użyję CAPS LOCK to nikt mnie nie rozpozna. Cała formuła tego forum chyba jest po to by ktoś wyraził swoją, a nie oficjalną opinię. Lubię Ciechanów i lubię piwo z Ciechanowa choć pochodzę z inego miasta. ART ma dostęp do danych osób które się logują i może demaskować kogo zechce. Masz jeszcze trochę roboty
Ciechanów kontra GŻ
Collapse
X
-
zerknięcie w takie dane nie jest konieczne żeby dojść do odpowiednich wniosków.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
?
annetka napisał(a)
znak towarowy Królewskie został zastrzeżony przez Browary W-skie Kólewskie ( liczba mnoga ) w skład zrzeszenia weszły Ciechanów ciechomice, Sierpc, Wyszków, Warszawa. Zarząd Browarów znajdował się w W-wie. Browary Ciechanów ,Wyszków i W-wa na przełomie 92/93 roku rozpoczęły produkcję piwa KRÓLEWSKIE Trzy browary!!!!!
I one go promowały a nie tylko W-wa .Jestem Warszawiakiem i pamiętam jak się stało w kolejce po "Ciechana".Kupienie Przedsiębiorstwa w myśl ART 55prim Kodeksu cywilnego wyczerpuje temat a tak jest
Comment
-
-
Odp: ?
Ciechan napisał(a)
Proszę nie wypowiadać imienia mego nadaremno.warszawa@ciechan.com.pljeśli masz jakieś uwagi ad produktów Ciechana, ich dytrybucj czy wizerunku zapraszam do korespondencji!!
Comment
-
-
ART napisał(a)
moje uwagi dotyczą postu Użytkownika KAKTUS77 jak i jego adwokata Kacper1. To czy mnie uwagi Kacper1 obrażają czy nie, sam potrafię stwierdzić.
Zgadzam się z jednym jestem adwokatem Ciechanowa choć oni pewnie o tym jeszcze nie wiedzą . No nie gniewaj się - nie wiedziałem ze jestes taki delikatny. a tak wogóle to co tam u ciebie w domu wszystko OK ??
Comment
-
-
Jeszcze w sprawie Towich [kacper1] zaczepnych sugestii - obrażanie mnie nie jest za dobrym "publicity" dla Ciechanowa. [/B][/QUOTE]
Art tak poważnie nie gniewaj sie tylko pomysl. W Warszawie mamy już ponad 40 hiper i Super marketów a tylko dlatego że ktoś powedział że mamy wolny rynek - ale dla kogo ??? Dla tych Francuzów ,Niemców i Anglosasów .A gdzie My. Jak sprzedawano Heńkowi Żywca za jego roczny dochód to była prywatyzacja .Ale jak ten sam Heniek zamordował z premedytacją LANCUT ,HEWELIUSZA BRANIEWO,BROWAR WARSZAWSKI,za chwilę Kujawiaka To tłumaczenie jest jedno PRAWA RYNKOWE ,SWIETE PRAWO WLASCICIELA itd. finał bedzie taki ze w Polsce wytną możliwie jak najwiecej pozostawiajac tylko to co ich interesuje czyli marka HINEKEN
Heniek czuje sie tak pewnie ze czepia sie wszystkiego czego może -zniszczyć zadeptać .A potem powiedziec ja tu tylko jestem -HENIEK
HENIEK ja twoich produktów kupować nie będę i odczep sie od Ciechanowa czy ma racje czy nie
Comment
-
-
kacper1 napisał(a)
Co ci jest ART jakiś nerwowy jesteś . I co jak bym był z Ciechanowa to jakaś wada ? I co w związku z tym nie mogę mieć swojego zdania .
Zgadzam się z jednym jestem adwokatem Ciechanowa choć oni pewnie o tym jeszcze nie wiedzą . No nie gniewaj się - nie wiedziałem ze jestes taki delikatny. a tak wogóle to co tam u ciebie w domu wszystko OK ??- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
ART napisał(a)
Przykro mi widzieć tego typu teksty. To nawet nie chodzi o to że po raz kolejny prezentujesz swoim zachowaneim zupełny brak co najmniej taktu. Już co jak co, ale nasz serwis jest przychylny właśnie małym i średnim browarom - niestety jak widzę, to dla pewnych browarów z tej grupy zupełnie nic nie znaczy.
A gdzie twoje stanowisko w sprawie no gdzie >
Comment
-
-
kacper1 napisał(a)
o czym ty mówisz jakich browarów ? wbiłes sobie coś do głowy i nie dopuszczasz myśli że ktoś może wyrazic swoje zdanie Ty który przed chwilą mówił o uczciwosci i takcie Człowieku trochę wyobraźni tam idzie o śmierc i życie a ty tu o bzdurach. Nie zgadłeś nie jestem z Ciechanowa - jestem z Warszawy i Bede bronił Ciechanowa z Tąbą czy bez Ciebie ARCIE
A gdzie twoje stanowisko w sprawie no gdzie >
Comment
-
-
baklazanek przeczysz sam sobie, skoro Art nie potrzebuje adwokata, to po co go bronisz??warszawa@ciechan.com.pljeśli masz jakieś uwagi ad produktów Ciechana, ich dytrybucj czy wizerunku zapraszam do korespondencji!!
Comment
-
-
annetka napisał(a)
baklazanek przeczysz sam sobie, skoro Art nie potrzebuje adwokata, to po co go bronisz??
Nie przeczę samemu sobie. Wyraźnie napisałem, iż ?muszę?. Muszę a nawet chcę bo znam Arta i orientuje się w jego poglądach browarniczych i doceniam to co robi dla nas wszystkich! I to nie jest żadna adwokacka obrona tylko zwyczajna wdzięczność dla Admina i szacunek.
Comment
-
-
bronić Heinekena? za jego wysiłki w zniszczeniu polskiego browarnictwa i ludzi w tej branży zatrudnionej o NIE. Bardzo mi przykro znam tą Firmę i wiem do czego jest zdolna, czy to będzie Ciechanów czy inny browar z polskim kapitałem dla tej Firmy jest do zniszczenia!!!
Comment
-
Comment