A wszystko przez głupią zawiść, że Heineken nie potrafi zrobić tak dobrego piwa jak Wyborne Królewskie, które naprawdę jest wyborne. Jestem świeżo po konsumpcji.
Ciechanów kontra GŻ
Collapse
X
-
-
P-Oset napisał(a)
A wszystko przez głupią zawiść, że Heineken nie potrafi zrobić tak dobrego piwa jak Wyborne Królewskie, które naprawdę jest wyborne. Jestem świeżo po konsumpcji.Jesteś zainteresowany browarem restauracyjnym napisz do mnie. Znam to od podszewki.
www.twojmalybrowar.pl
Comment
-
-
darekja napisał(a)
bronić Heinekena? za jego wysiłki w zniszczeniu polskiego browarnictwa i ludzi w tej branży zatrudnionej o NIE. Bardzo mi przykro znam tą Firmę i wiem do czego jest zdolna, czy to będzie Ciechanów czy inny browar z polskim kapitałem dla tej Firmy jest do zniszczenia!!!warszawa@ciechan.com.pljeśli masz jakieś uwagi ad produktów Ciechana, ich dytrybucj czy wizerunku zapraszam do korespondencji!!
Comment
-
-
Musze powiedzieć, że ta dyskusja, głównie dzięki wypowiedziom kilku osób, osiągnęła niespotykany dotąd poziom absurdu. Ale tak to jest, jak ktoś nie posiadł zdolności czytania ze zrozumieniem.
Błogosławieni ci, co nie mając nic do powiedzenia, nie ubierają tego w słowa.
Comment
-
-
Musze powiedzieć, że ta dyskusja, głównie dzięki wypowiedziom kilku osób, osiągnęła niespotykany dotąd poziom absurdu. Ale tak to jest, jak ktoś nie posiadł zdolności czytania ze zrozumieniem.Last edited by kiszot; 2004-09-25, 05:59.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
annetka napisał(a)
Zobaczymy czy tak napewno Ciechanów jest do zniszczenia...
Jak bedziecie drzeć z nimi koty o marchewkę to będzie koniec "Baśni"
Comment
-
-
A dlaczego Browar Ciechanów ma jak większość ulec Grupie Żywiec i nie walczyć o swoje??warszawa@ciechan.com.pljeśli masz jakieś uwagi ad produktów Ciechana, ich dytrybucj czy wizerunku zapraszam do korespondencji!!
Comment
-
-
Krzysztof napisał(a)
Przyznam, się że nie spotkałem Heineckena mętnego....... Niestety produkty z Ciechanowa wykazały takową cechę....www.collections.pl
Forum Kolekcjonerów Rzeczy Najróżniejszych
Comment
-
-
P-Oset napisał(a)
Wszystkie Wyborne Królewskie, które piłem były mętne i nie uważam tego za wadę. To je nawet ciekawie wyróżnia na tle KRYSTALICZNIE czystej masówki. Po za tym, jeśli ma tak bajecznie smakować, to dla mnie może mieć nawet wygląd wody z kałuży.Jesteś zainteresowany browarem restauracyjnym napisz do mnie. Znam to od podszewki.
www.twojmalybrowar.pl
Comment
-
-
P-Oset napisał(a)
Wszystkie Wyborne Królewskie, które piłem były mętne i nie uważam tego za wadę. To je nawet ciekawie wyróżnia na tle KRYSTALICZNIE czystej masówki. Po za tym, jeśli ma tak bajecznie smakować, to dla mnie może mieć nawet wygląd wody z kałuży.Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
Twilight_Alehouse napisał(a)
Jasne że to wada, ale śmieszne jest całkowite dyskwalifikowanie piwa TYLKO dlatego, ze jest mętne. Jeśli coś mi bardzo smakuje, to szczerze mówiąc gdzieś mam jego przejrzystość.
piwo które z zamierzenia powinno byc klarowne to musi takie być, inaczej jest ono zepsute, a jak komus smakuje - wolny wybór, ja unikam takich mięs jak i takich piw bo i jedno i drugie jest psujące się lub po prostu zepsuteGdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
Twilight_Alehouse napisał(a)
Jasne że to wada, ale śmieszne jest całkowite dyskwalifikowanie piwa TYLKO dlatego, ze jest mętne. Jeśli coś mi bardzo smakuje, to szczerze mówiąc gdzieś mam jego przejrzystość.
Nie wiem czy będziesz miał "gdzieś" kiedy spędzisz noc w toalecie lub po zjedzeniu "uzdatnionego" mięsa (tak jak napisał BECIK) trafisz do szpitala z oznakami zatrucia. Problem w tym, że na własną prośbę.
Jeżeli ktoś się powołuje na normę wtedy ma obowiązek jej przestrzegać.
Kiedyś piwo "filtrowało" się przez zęby.Last edited by Krzysztof; 2004-09-30, 21:03.Jesteś zainteresowany browarem restauracyjnym napisz do mnie. Znam to od podszewki.
www.twojmalybrowar.pl
Comment
-
Comment