Dekle, wieczka, pokrywy do kuflii...

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • zibiolot
    Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
    • 2003.12
    • 195

Dekle, wieczka, pokrywy do kuflii...

jak zwał, tak zwał. Mnie osobiście interesuje, czy istnieje możliwość zakupienia ich oddzielnie i zainstalowania np.do swojego ulubionego kufla. Jeśli ktoś, coś słyszał na ten temat proszę dać znać. A może jest to nisza rynkowa nad którą warto się zastanowić, gdyż ładny kufel (standartowy) dostaniesz do 10 zł,a z przykrywką za minimum 20 zł.
    Zibi
  • ergie
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2004.05
    • 1041

ze dwa razy na Allegro widziałem takie niezależne dekle do kufli
    Lepiej milcząc uchodzić za idiotę, niż odzywając się rozwiać wszelkie wątpliwości.
    ------------------------------------------------------------------
    Jasne czy ciemne? Jasne, że ciemne!

Comment

• zibiolot
      Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
      • 2003.12
      • 195

ergie napisał(a)
      ze dwa razy na Allegro widziałem takie niezależne dekle do kufli
      Też widziałem i stąd ten post.

Comment

• Krzysiu
        D(r)u(c)h nieuchwytny
        • 2001.02
        • 14936

Pytaj na giełdach staroci. Jest cały przemysł robienia zabytkowych dekli do kufli.

Moim zdanie podnosi to wartość kufla tylko o cenę złomu.

Comment

Related Topics

Collapse

• MrJohnyWoW
          Co daje smak tabletki w piwie
          MrJohnyWoW
          Witam wszystkich. Jestem totalnym amatorem aby było jasne. Generalnie nie pije piwa bo mi nie smakuje ale... Pomyślałem sobie, że jest tyle gatunków piw, że może ja nie trafiłem na swoje. Mi najbardziej przeszkadza w piwach smak tabletki na języku. Jakbyście sobie za długo przytrzymali np...
          2020-12-12, 01:17
        • dadek
          Chorwacja, Zagrzeb, Slavonska avenija 22f, The Garden Brewery
          dadek
          Browar odwiedziliśmy 18.08.2020 czyli będzie to wakacyjne wspomnienie. Relację pewnie bym wrzucił wcześniej jednak przenosiny browar.biz na nowy serwer zablokowały wszelkie działania.

Slavonska avenija jest jedną z najdłuższych (około 12 km) arterii chorwackiej stolicy. Jednak...
          2021-02-23, 02:58
        • e-prezes
          Węgry, Budapeszt, Kalvin ter 7, Monyo Tap House
          e-prezes
          Kolejne miejsce z listy polecanych lokali nieodżałowanego Dryxa

Wcześniej zwał się lub tak określano jako Monyo Cafe. Obecnie używa się raczej tego określenia jak w tytule.

Jest 10 kranów, czasem nie wszystkie zajęte swoimi piwami, wg. znanego wzorca z kim współpracujemy,...
          2019-06-19, 14:08
        • kruger_nr1
          Praga, Sokolovská 81/55, Dva Kohouti
          kruger_nr1
          Browar Dwa Kohouti znajduje się w dzielnicy Karlin -Praga 8, w podwórzu Lokál Hamburk należącej do firmy Ambiente. Otwarto go bardzo niedawno, bo jak wskazuje zapis na ścianie z pierwszego warzenia jest to 17.11.2018. W tej chwili na miejscu robią jedno Mistni Pivo - Lager 12% ekstraktu, 4,9%...
          2019-01-29, 22:47
        • dadek
          Kąty Wrocławskie, 1 maja 11, Browar Caminus
          dadek
          Uroczyste otwarcie browaru nastąpiło 30.09.2017. Znajduje się on w odległości 1200 m od dworca PKP, tuż przed centrum miasta, w ładnie odremontowanym, stylowym budynku z czerwonej cegły. Do 1986 roku mieściła się tu mleczarnia, potem do 2001 wytwórnia lodów a następnie myjnia samochodowa....
          2017-11-16, 16:13
        • Loading...
        • Koniec listy.
        Przetwarzanie...