kishar napisał(a) Chyba tak bo do mnie też trafiła,to już taka tradycja że Perła przesyła świąteczne kartki mieszkańcom Lublina.
I nie tylko Lublina. W Białej wspomniane kartki pokazują się przy okazji świąt (Boże Narodzenie, Wielkanoc), a nawet widziałem kiedyś wersję walentynkową.
Jak na razie na polskim rynku przeważa tendencja, że ilość nakładów na reklamę jest odwrotnie proporcjonalna do ilości piwa w piwie.
Mam więc raczej niewesołe myśli w związku z ta kampanią - napakowali kasy w reklamę, więc będą musieli mniej lub więcej zaoszczędzić na kosztach produkcji.
may napisał(a) I nie tylko Lublina. W Białej wspomniane kartki pokazują się przy okazji świąt (Boże Narodzenie, Wielkanoc), a nawet widziałem kiedyś wersję walentynkową.
To ile sztuk tych kartek oni wysyłają ? To musi być kilkaset tysięcy
Widzę że dziś skanparty w Lublinie - takie rzeczy wklejać do Galerii proszę (a w zasadzie i błagam ).
W pełni się z Tobą zgadzam. Na Forum pełno skanów a w galerii pusto.
Mam propozycję do Ciebie Arcie. Może byś tak sam poprzenosił te skany na swoje miejsce, a na Forum pozostawił linki do nich. Wiem że to dodatkowa praca dla Ciebie i możesz nie bardzo mieć czas i chęci, ale jak widać niektórzy są niereformowalni i Twoje błagania tu nic nie pomogą (nie tyczy to Supersklepu, bo jak sam napisał "Przyjąłem to do wiadomości").
"Ma jednak kraj polski napój warzony
z pszenicy, chmielu i wody, po polsku
piwem zwany; a gdy nic nadeń lepszego
do pokrzepienia ciała, jest nie tylko rozkoszą
mieszkańców, lecz i cudzoziemców
wybornym smakiem"
Jan Długosz, Historie Piwne Moja strona www w początkowym okresie budowy
Na etykiecie z dopiskiem "Koźlak dubeltowy" oraz na kapslu (nowym) "Sezonowe specjalności". Czyli zapowiada się być może odświeżenie starszych produktów (porter dostał już wcześniej nowy wygląd) oraz stworzenie czegoś nowego. Być może na bazie doświadczeń ze...
Parametry:
E: 14, 9 % wag.
A: 6,2& obj.
Reklamowane na kontrze chmielenie: Cascade, Centennial, Amarillo, Simcoe.
Nie wiem, co poszło nie tak, ale wywąchać się ich nie da. Może leciutki nieżyt nosa zdecydował, może nie, ale czuć naprawdę niewiele, śładowa żywiczność,...
Piana - więcej na początku potem pełna warstewka.
Lacing - sporo.
Gaz - średni.
Barwa - złoty bursztyn.
Aromat - estry owocowe.
Smak - słodko, estry owocowe lagerowe, lekka goryczka.
Comment