Ano jest - składa się z jednego browaru: browaru "Belgia" w Kielcach
Perła się reklamuje
Collapse
X
-
Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku
-
-
Właśnie widziałem ją i bardzo przypomina mi reklamę pewnego napoju energetycznego (BORN?), z treści jak i muzyki (muzyka chyba nawet ta sama). Płomienie, paląca się kobietka,itd... Jak ktoś oglądał to chyba wie o co chodzi.zupka chmielowa dobra i zdrowa!!
Comment
-
-
Napój to Burn produkowany przez Coca - Colę. Reklama IMO zupełnie inna, ale de gustibus...
Comment
-
-
W Auchan jest promocja Perły.
Czteropak (puchy) za 6,50 zł. plus 50 gr. do skarbonki.
Czyżby zwiastun ogólnopolskiej dystrybucji?"Spotkałem się z kolegą / Bo kolega jest od tego / I wypada czasem spotkać się z nim"
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Bractwo Piwne
Skład Piwa
Piszę poprawnie po polsku!
Comment
-
-
Z GOOLMANEM raczej nie ma problemu (hipermarkety, ŻABKA). Co do PERŁY - to ostatni raz widziałem ją na Śląsku i Zagłebiu pare miesięcy temu w LIDER PRICE'ach - butelki 0,33 w czteropaku.
Co się zaś tyczy samej reklamy - nie zachwyciła mnie. Poza tym nie pamiętam Perełki lanej w tak snobistycznych restaurantach.Last edited by Czapayew; 2004-08-26, 14:20."W winie jest mądrość, w piwie siła, a w wodzie są tylko bakterie"
www.zamkoszlaki.com
www.piwnekapsle.net
Comment
-
-
-
I ja wreszcie trafiłem w TV na tą reklamę niestety nie pamiętam na jakiej stacji. Zastanawiam się dlaczego ten ogień nie naruszył tych różowych majteczek - np. mogłyby zostać z nich stringi zapewne znacznie większa część męskiej klienteli bardziej zapamiętałaby tą reklamę .Last edited by Maremali; 2004-08-28, 07:08.
Comment
-
-
Maremali napisał(a)
I ja wreszcie trafiłem w TV na tą reklamę niestety nie pamiętam na jakiej stacji. Zastanawiam się dlaczego ten ogień nie naruszył tych różowych majteczek - np. mogłyby zostać z nich stringi zapewne znacznie większa część męskiej klienteli bardziej zapamiętałaby tą reklamę .Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Ostatnio w końcowej scenie z majtami pięknej pani pojawiły się charakterystyczne "zamazujące" kwadraciki (takie jak na twarzach podsądnych w relacjach z procesów), skutkiem czego rzeczonych gatek nie widać. Podejrzewam tu raczej działania mające wzbudzić zainteresowanie, niż skutek jakiejś "umoralniającej" reprymendy ze strony KRRiT...
Comment
-
Comment