kishar napisał(a) Chyba tak bo do mnie też trafiła,to już taka tradycja że Perła przesyła świąteczne kartki mieszkańcom Lublina.
I nie tylko Lublina. W Białej wspomniane kartki pokazują się przy okazji świąt (Boże Narodzenie, Wielkanoc), a nawet widziałem kiedyś wersję walentynkową.
Jak na razie na polskim rynku przeważa tendencja, że ilość nakładów na reklamę jest odwrotnie proporcjonalna do ilości piwa w piwie.
Mam więc raczej niewesołe myśli w związku z ta kampanią - napakowali kasy w reklamę, więc będą musieli mniej lub więcej zaoszczędzić na kosztach produkcji.
may napisał(a) I nie tylko Lublina. W Białej wspomniane kartki pokazują się przy okazji świąt (Boże Narodzenie, Wielkanoc), a nawet widziałem kiedyś wersję walentynkową.
To ile sztuk tych kartek oni wysyłają ? To musi być kilkaset tysięcy
Widzę że dziś skanparty w Lublinie - takie rzeczy wklejać do Galerii proszę (a w zasadzie i błagam ).
W pełni się z Tobą zgadzam. Na Forum pełno skanów a w galerii pusto.
Mam propozycję do Ciebie Arcie. Może byś tak sam poprzenosił te skany na swoje miejsce, a na Forum pozostawił linki do nich. Wiem że to dodatkowa praca dla Ciebie i możesz nie bardzo mieć czas i chęci, ale jak widać niektórzy są niereformowalni i Twoje błagania tu nic nie pomogą (nie tyczy to Supersklepu, bo jak sam napisał "Przyjąłem to do wiadomości").
"Ma jednak kraj polski napój warzony
z pszenicy, chmielu i wody, po polsku
piwem zwany; a gdy nic nadeń lepszego
do pokrzepienia ciała, jest nie tylko rozkoszą
mieszkańców, lecz i cudzoziemców
wybornym smakiem"
Jan Długosz, Historie Piwne Moja strona www w początkowym okresie budowy
Comment