Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dziku
Fajka i piwo
Collapse
X
-
Maciek
Szukam przytulnego kącika do palenia fajki... ;-)
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika HannibalParę razy w życiu paliłem fajkę, ale bardziej preferuję cygara. Jednak ani to pierwsze, ani to drugie nie jest zbyt dobrym komponentem do piwa. Cygaro jednak pasuje jak ulał do whiskey.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zAjkADobry też jest tyton o smaku Mango nazwy niestety nie pamiętam .
A tytonie Petersona - bardzo dobre. Najbardziej smakował mi stry Sherlock Holmes. Ale i Old Dublina bym pyknął...Dziku
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zAjkAOstatnio posmakował mi mokry tytoń "Two Apple's". Idealnie pasuje do mocnych piwek do reszty pewnie też. PolecamPierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zAjkADobry też jest tyton o smaku Mango nazwy niestety nie pamiętam .
Ostatnio palę czystą Virginię - Black Kendal Twist - pycha.Maciek
Comment
-
-
Oświadczam uroczyście, że po kilku latach bezsensownego trucia się papierochami (z lenistwa trochę) powróciłem do grona fajczarzy. Do mojej starej fajeczki Savinelli dołączyły ostatnio dwie kolejne, dzięki czemu z lubością oddaję się pykaniu. I przyznam szczerze, że czuję się z tym bardzo dobrze. Oby tylko tytoni na rynku było coraz więcej...*****************************
Przyjmę, wymienię, kupię - wszystko co związane z browarami Mullera w Rybniku!!!
Comment
-
-
Witamy w fajczarskim gronie! Z tytoniami w tym kraju już chyba lepiej nie będzie, niestety. Pozostaje zaopatrywać się za granicą. Przy okazji zapraszam do odwiedzenia strony i forum fajkowego:
fajczarze.plMaciek
Comment
-
Comment