Carlsberg, Vanpur, itp
Nowy browar w Warszawie? [Arkadia / Bierhalle]
Collapse
X
-
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
-
-
Może w ogóle SAB Miller
I tak oto głównodowodzący całym browarem psuje fajną zabawę.
Może ART-cie wstałeś lewą nogą ?
No chyba, że nie chodzi o ten w Arkadii, bo wtedy finalnie - byłyby 2. Jeden sikacz, drugi ... nie wiadomobla bla bla
Comment
-
-
proszę nie ciągnąć za język. Sab-Miller nie ma siedziby w woj. mazowieckim- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
ART napisał(a)
Jakieś pogłoski z tajnych źródeł mnie doszły że browar restauracyjny (choć nie wiem jednak czy na 100% o ten przyszłościowo zlokalizowany w Arkadii chodzi) ma powstać dzięki pewnemu browarowi z województwa mazowieckigoGdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
Wiem, ale poniosła mnie GIGANTOMACHIA (nie mylić z tą z epoki starożytnej).
Ale jak już się zaczęło mówićJakieś pogłoski z tajnych źródeł mnie doszły
Chyba sam byś się zdziwił, gdyby forumowicze puścili to mimo uszubla bla bla
Comment
-
-
ART napisał(a)
Carlsberg, Vanpur, itpWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet
Comment
-
-
przeca dlatego żem wspomniał o tym.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
becik napisał(a)
Panowie, widzę, że naprawdę narzekanie jest mocna wadą Polaków
Pozamykali w stolicy wszystkie browary - źle (no wiadomo), a jak już coś planuje sie otworzyć i zamiast się cieszyć to znajduje się kolejny powód do narzekania.
Najważniejsze, że znów widać światelko w tunelu i nie obchodzi mnie czy będzie w jakimś centrum handlowym, lokalu na mieście czy w Grubej Kaśce. Gdziekolwiek by nowy browar nie był napewno tam będę, a jeśli piwko będzie dobre to często będę tam gościć
Uważam ponadto, iż podejście krytyczne wcale nie oznacza bezproduktywnego narzekania. Dla mnie, gdzie miałem prawie że pod nosem przez parę lat Somę, może to być pewne względne pogorszenie.
Ale nie zmienia to przecież faktu, że jestem tak samo jak inni, zadowolony, iż w ogóle zdecydowali się uruchomić minibrowar."All the good things for those who wait"
Comment
-
-
Małażonka napisał(a)
Tak, ale na wspomnienie Giełdy Warszawskiej w 2004 roku przyjechało już tylko 70 osób...
Widzę, że trzeba trzech browarów żeby zaspokoić wszystkich gusta.....Last edited by Krzysztof; 2004-10-27, 13:10.Jesteś zainteresowany browarem restauracyjnym napisz do mnie. Znam to od podszewki.
www.twojmalybrowar.pl
Comment
-
-
Małażonka napisał(a)
Przepraszam, może nie jestem na czasie, ale czy mógłbyś wytłumaczyć to zdanie ?"All the good things for those who wait"
Comment
-
-
Póki co analiza rynku i zmieniających się preferencji konsumentów nie przedstawia się tak różowo . Sprzedają się przede wszystkim piwa koncernowe, minibrowary warszawskie (myślę o Somie i warszawskim oddziale Spiża) zamykają się - tak więc teza o oczywistym otwarciu minibrowaru w Warszawie - wydaje mi się niezrozumiała.
Comment
-
-
Ale np. Soma nie upadła dlatego, iż brakowało chętnych na takie piwo, ale z powodu niezbyt dobrze prowadzonej akcji marketingowej. Nie sztuka jest wyprodukować, ale właśnie sprzedać, a z tym ostatnim Polacy mają trochę problemów. Założę się, że jak by Żyd kierował takim minibrowarem, to napewno by nie splajtował.
A co do piwnych preferencji Polaków, to już w paru magazynach o tematyce ekonomicznej czytałem, że się one właśnie zmieniają, tyle że jest to oczywiście proces bardzo powolny."All the good things for those who wait"
Comment
-
Comment