Byłem też i dzisiaj, zajrzałem przez szparencję w czarnej materii zasłaniającej (nie dość szczelnie, skoro dało się zajrzeć) okna i co widzę?
Ruch w interesie. Stoją jakieś sprzęty - z wyglądu raczej instalacje barowe, niż warzelnicze (no, ale nikt nie będzie instalował kadzi w wejściu), jacyś ludzie się kręcą. Coś się dzieje...
Więc jednak może na wiosnę spróbujemy nowego warszawskiego piwa?
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika piwowar2
Optymista z Ciebie, chyba, ze bedzie to piwo nie wylezakowane.
Tak sobie założyłem (może trochę na wyrost), że skoro instalują już wyszynk, to instalacja browarowa jest gotowa, piwo uwarzone i spokojnie leżakuje. A wiosna kończy się 22 czerwca...
A czy w arkadii, obojętnie czy w pasażu, czy w sklepach, można teraz kupić piwo? Bo jak byłem po giełdzie (i kilku poterkach warszawskich ) w arkadii to po odwiedzeniu kilku sklepów w poszukiwaniu browara ochrona mnie poinformowała, że nie mają koncesji na sprzedaż piwa. Może dlatego nie śpieszą się z otwarciem mninbrowaru
To chyba nie tak - koncesja obowiązuje na konkretny sklep, a nie na całe CH. Arkadyjski Carrefour nie ma w ogóle koncesji na alkohol i takowego nie sprzedaje. Natomiast naprzeciw niego są sklepy z nalewkami i z winem. Nb. na wystawie tego ostatniego widziałem ostatnio zgrzewkę Lecha...
na wystawie tego ostatniego widziałem ostatnio zgrzewkę Lecha... [/QUOTE]
Lech , a ja z pojechałem tam z nadzieją, że w tak wielkim centrum będzie jakiś sklepik lub stoisko, gdzie będzie można znaleźć jakieś ciekawe piwko.
Jakbym się jeszcze kiedyś wybrał do W-wy, to gdzie są jakieś dobrze zaopatrzone sklepiki w piwo.
Fajnie, że ostatnio piszecie na temat!!! Przecież dobre rady można sobie nadać wiadomoscią prywatną, a nie rozwadniać temat. W ten sposób nabijacie liczniki?
Comment