Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika slawekkazek
Żnin
Collapse
X
-
Leszek w bączkach pojawił się w znanym browarowiczom sklepie przy alejach za Jubilatem, idąc w kierunku Piłsudskiego, po 1.65. Jest też Grybowski Rejent. A więc do dzieła !!! Przyszłość Leszka w Krakowie w naszych gardłach.Comment
-
-
W Poznaniu Leszka także można dostać ( w znanym już forumowiczom sklepie na Tysiąclecia) , wiec chyba nie jest z tym browarem źleComment
-
Czas na lane. Ale jest szansa, bo w ślad za butelkami mają pojawić się kegi. Może więc gdzieś niedaleko centrum będzie dane spożywać krakusom Leszka z pipy.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika slawekkazekLeszek w bączkach pojawił się w znanym browarowiczom sklepie przy alejach za Jubilatem, idąc w kierunku Piłsudskiego, po 1.65. Jest też Grybowski Rejent. A więc do dzieła !!! Przyszłość Leszka w Krakowie w naszych gardłach.
A taki smak miałem!zupka chmielowa dobra i zdrowa!!
Comment
-
-
Zostało mi jedno i drżę oglądając je pod światło. Co mnie czeka ???
Dajmy szansę Leszkowi !!! Poobserwujmy . To naprawdę wspaniałe piwo .Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika slawekkazekLeszek w bączkach pojawił się w znanym browarowiczom sklepie przy alejach za Jubilatem, idąc w kierunku Piłsudskiego, po 1.65. Jest też Grybowski Rejent. A więc do dzieła !!! Przyszłość Leszka w Krakowie w naszych gardłach.Comment
-
W sobotę 21 maja byłem w Żninie. Niestety w knajpie "Pod czaplą" Leszka nie było bo jak powiedział barman nalewak wyjechał w teren. i to było pierwsze rozczarowanie. Drugie to Pałucke w bączkach, termin przydatności do 8 sierpnia a piwo mętne z farfoclami i nie za smaczne, a zapach... zwalał z nóg, cos pośredniego między gnojowicą a ekstraktem z brudnych skarpet. Czy właścicielowi browaru chodzi o to by zniechęcić resztę wiernych klientów, czy po prostu nie potrafią tam robić piwa (dla odmiany Leszek był całkiem nie powiem).Last edited by MLT; 2005-05-24, 13:16.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MLTPałucke w bączkach, termin przydatności do 8 sierpnia a piwo mętne z farfoclami i nie za smaczne, a zapach... zwalał z nóg, cos pośredniego między gnojowicą a ekstraktem z brudnych skarpet. Czy właścicielowi browaru chodzi o to by zniechęcić resztę wiernych klientów, czy po prostu nie potrafią tam robić piwa (dla odmiany Leszek był całkiem nie powiem).
Mnie tam zawsze Żnin smakował aczkolwiek ostatnio piłem go rok temu-cóż w lipcu go sobie przypomnę.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika klossZauważyłem tu wewnętrzną sprzeczność.Jeżeli chodziłoby o zniechęcenie klientów lub nieumiejętność robienia piwa to "Leszek" nie byłby "całkiem nie powiem".
Mnie tam zawsze Żnin smakował aczkolwiek ostatnio piłem go rok temu-cóż w lipcu go sobie przypomnę.Comment
-
RUSZA SKLEP INTERNETOWY BROWARU ŻNIN !!!
Przed chwileczką rozmawiałem z szefem browaru w Żninie (chcę tam zamówić próbnie skrzynkę lub dwie) Panem Dariuszem Piechowskim i poinformował mnie on, że za mniej więcej miesiąc rusza sklep internetowy browaru Trwają rozmowy z firmami kurierskimi, które mają zakończyć się wypertraktowaniem jak najniższej ceny za transport.
Za pomyślne otwarcie i negocjacjeComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ShlangbaumPrzed chwileczką rozmawiałem z szefem browaru w Żninie (chcę tam zamówić próbnie skrzynkę lub dwie) Panem Dariuszem Piechowskim i poinformował mnie on, że za mniej więcej miesiąc rusza sklep internetowy browaru Trwają rozmowy z firmami kurierskimi, które mają zakończyć się wypertraktowaniem jak najniższej ceny za transport.
Za pomyślne otwarcie i negocjacjeBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :DComment
Comment