Ale ilośc ludzi siędzących w Spiżu w czasie gdy my gruntownie badaliśmy proces produkcyjny pod czujnym okiem "oprowadzacza" była niesamowita. Dawno tylu osób tam nie widziałem. Ironia losu?
Spiż - traktowanie opiniotwórczych klientów, czyli forumowiczów
Collapse
X
-
Byłem w Spiżu w sierpniu i faktycznie, smak piwa mocno różnił się od tego, co miałem przyjemnosć stwierdzić przed rokiem i bodaj z pięc lat temu. Tyle że popsuło się jasne, bo ciemne i pszeniczne były wg mnie rewelacyjne.
Średnio jest jednak z obsługą - na kelnerkę trzeba się bardzo długo naczekać, a jak zamawiałem pszeniczne przy kontuarze, to barman uskuteczniał jakieś cyrki z pianą, łyżką i trzema szklankami, których mógłbym się spodziewać w jakiejś podrzędnej pijalce, ale nie w czymś takim jak Spiż...
Comment
-
-
Twilight_Alehouse napisał(a)
Byłem w Spiżu w sierpniu
Twilight_Alehouse napisał(a)
Tyle że popsuło się jasne, bo ciemne i pszeniczne były wg mnie rewelacyjne.
Comment
-
-
Odp: Spiż - traktowanie opiniotwórczych klientów, czyli forumowiczów
Marusia napisał(a)
W październiku, w celu uatrakcyjnienia Zlotu Mięczaków, zamówiłam w Spiżu oprowadzenie po browarze.
W sobotę zatem o 15.00 zawitaliśmy do Spiża. Poszukałam kierownika restauracji, do którego miałam się zgłosić.
Okazało się, że kierownik o niczym nie wie - nie przekazano mu - ale oczywiście, nie ma problemu - zaraz nas oprowadzi.
(..)
Comment
-
-
Odp: Odp: Spiż - traktowanie opiniotwórczych klientów, czyli forumowiczów
Maremali napisał(a)
Może trzeba było potwierdzić dzień wcześniej Waszą "gotowość" do zwiedzania browaru i/lub określić godzinę rozpoczęcia. Wszak pamięć ludzka jest zawodna a pani przyjmująca Wasze zgłoszenie mogła zapisać to na jakiejś serwetce, która przypadkiem trafiła do kosza.
Oczywiście, że potwierdzałam, choć nie dzień wcześniej, a 5 dni, niestety Podejrzewam jednak, że pani po prostu zlekceważyła zgłoszenie i czy to byłoby 5 dni czy jeden przed to nic by nie dało
Comment
-
-
Odp: Odp: Odp: Spiż - traktowanie opiniotwórczych klientów, czyli forumowiczów
Marusia napisał(a)
Podejrzewam jednak, że pani po prostu zlekceważyła zgłoszenie i czy to byłoby 5 dni czy jeden przed to nic by nie dało
Comment
-
-
Marusia napisała
No i nagana się należy. Byłeś i nie umówiłeś się z sekcją wrocławską na piwo??
No to widocznie wtedy akurat popsuło im się jasne, ale od jakiegoś czasu nagminnie im się psują wszystkie. Wiem z własnego doświadczenia i z opinii innych - sama więcej jak jednego tam nie spożywam od roku, bo po tym pierwszym odechciewa się drugiego.
Comment
-
-
Odp: Odp: Odp: Spiż - traktowanie opiniotwórczych klientów, czyli forumowiczów
Marusia napisał(a)
Kolega chyba ma mnie za amatorkę
Oczywiście, że potwierdzałam, choć nie dzień wcześniej, a 5 dni, niestety Podejrzewam jednak, że pani po prostu zlekceważyła zgłoszenie i czy to byłoby 5 dni czy jeden przed to nic by nie dało
A tak poważnie to pamiętam bardzo dobre piwo ze Spiża. Tak dobre, że należało do moich ulubionych. Szkoda, że się tak popsuło. I pomyśleć, że jeszcze stosunkowo nie tak dawno było głośno o otwarciu Spiża w KatowicachBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Odp: Odp: Odp: Odp: Spiż - traktowanie opiniotwórczych klientów, czyli forumowiczów
adam16 napisał(a)
I pomyśleć, że jeszcze stosunkowo nie tak dawno było głośno o otwarciu Spiża w KatowicachPiwo łączy ludzi, lecz poglądy na jego temat ich dzielą ....
Wiejski Browar Domowy "Garns 'n' Roses"
Comment
-
-
Mnie tylko zastanowiło, skąd było piwo, które w sobotę lano w piwiarni, skoro kadzie warzelne były puste, kadzie fermentacyjne były puste, jedynie można było coś dostrzec w tankach leżakowych, ale to przecież dopiero dojrzewało ... Gdzie tak naprawdę robią Spiża? (pytanie z Archiwum X)
Comment
-
-
breslauer napisał(a)
Mnie tylko zastanowiło, skąd było piwo, które w sobotę lano w piwiarni, skoro kadzie warzelne były puste, kadzie fermentacyjne były puste, jedynie można było coś dostrzec w tankach leżakowych, ale to przecież dopiero dojrzewało ... Gdzie tak naprawdę robią Spiża? (pytanie z Archiwum X)
Jeśli nie z beczki, to chyba właśnie z LEŻAKA takie piwo powinno spływać.Dick Laurent is dead.
Comment
-
-
slavoy napisał(a)
hmmm... dziwne pytanie. To miałoby się ono niby lać z kadzi warzelnej, bądź fermentacyjnej
Jeśli nie z beczki, to chyba właśnie z LEŻAKA takie piwo powinno spływać.
Comment
-
Comment