Moderowane degustacje

Collapse
X
 
  • Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • dori
    Porucznik Browarny Tester
    • 2004.10
    • 320

    #16
    Nutkę "masełka" i jest oczywiście dobrze wyczuwalna w wyższych stężeniach

    Comment

    • ART
      mAD'MINd
      🥛🥛🥛🥛🥛
      • 2001.02
      • 23928

      #17
      Twilight_Alehouse napisał(a)
      Pomysł jest bardzo dobry.
      A lokalizacja? Przecież już padła wyżej propozycja - łódzki Peron 6. Właściciel na pewno by się zgodził, byłby wręcz ucieszony.
      robienie panelu degustacyjnego w samej knajpie to chyba pomyłka, ze względu na raczej niesprzyjające warunki (zapachy z kuchni, hałas, etc. ), no chyba że jest tam jakaś taka sensowna salka bez owych cech.
      - Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
      - Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
      - Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa

      Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).

      Comment

      • Twilight_Alehouse
        D(r)u(c)h nieuchwytny
        • 2004.06
        • 6310

        #18
        ART napisał(a)
        robienie panelu degustacyjnego w samej knajpie to chyba pomyłka, ze względu na raczej niesprzyjające warunki (zapachy z kuchni, hałas, etc. ), no chyba że jest tam jakaś taka sensowna salka bez owych cech.
        W Peronie się da. Zapachów z kuchni nie ma, salkę da się odizolować. Musimy z Boryskiem zagadać przy najbliższej okazji z właścicielem, żeby delikatnie wybadać grunt.

        Comment

        Przetwarzanie...
        X