Jakie promocje są najlepsze ???

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • dziku
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2002.12
    • 1992

Najlepsza promocja to zwykle ta - w której zapomniało się wziąć udział, nie zdążyło czegoś wysłać itp
    Dziku

Comment

• e-prezes
      Generał Wszelkich Fermentacji
      🥛🥛🥛🥛🥛
      • 2002.05
      • 19258

chciałbym zauważyć, że wszystkie promocje z gratisami jakich doświadczyłem to promocje "wielkiej trójcy", a ilość gadżetów jakie wypuszczają przyprawia o ból głowy... jeśli miałbym ulegać tym naciągactwom nie piłbym niczego innego jak Żywiec, Tyskie, Okocim, etc. czego akurat sobie bym nie życzył nawet za bóg wie jakie gadżety.
      obstawiłem "niższe ceny", bo to jest uczciwsza promocja piwa... po co wydawać na te wszystkie bzdety, jak w prosty sposób można odjąć ten balast z ceny towaru. tak robią i jedni i drudzy, ale widać wolimy być mamieni iluzjami.

Comment

• ZIOMEK2
        D(r)u(c)h nieuchwytny
        • 2004.09
        • 2523

A ja czasami w sklepiku osiedlowym dostaję gadżety "na piękne oczy". Ekspedientki same pytają czy mam ochotę na coś z promocji. A skoro same proponują to nie odmawiam. Muszę jeszcze dodać, że w tym sklepie nie mam rodziny, przyjaciół ani znajomych. [/QUOTE]

Dobrze robisz !
        Korzystaj ile się da, a jak będziesz miał podwójne to się wymienimy !?

Comment

• adam16
          Pułkownik Chmielowy Ekspert
          • 2001.02
          • 9865

ZIOMEK2 napisał(a)
          Dobrze robisz !
          Korzystaj ile się da, a jak będziesz miał podwójne to się wymienimy !?
          Wymiana nie wchodzi w grę. Bo jak już coś dają to nie biorę ilości hurtowych. Tylko pojedyńcze sztuki.
          Last edited by adam16; 2004-11-28, 22:11.
          Browar Hajduki.
          adam16@browar.biz
          Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!

Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D

Comment

• cielak
            Major Piwnych Rewolucji
            • 2004.03
            • 2890

Obstawiam cenę. Choć widząc taką promocję od razu sprawdzam datę przydatności.
            zupka chmielowa dobra i zdrowa!!

Comment

• Krzysiu
              D(r)u(c)h nieuchwytny
              • 2001.02
              • 14936

Zgadzam się z tą ceną. Jak mam w hurtowni na półce piw za 1,80 lub więcej, a obok Viflinga za 1,15 czy Bossa za 1,09, to żadne gadżety mnie nie interesują.

Comment

• Maremali
                Major Piwnych Rewolucji
                • 2002.05
                • 1955

Korzystam z promocji, które interesują mnie konsumenta a zarazem kolekcjonera podkładek. Jeśli jest to piwo, które lubię to najbardziej jestem zadowolony z niższej ceny. Drugi przypadek to gdy do jakiejś ilości piwek dodają podstaweczki lub coś co uda mi się wymienić z innymi kolekcjonerami na podstawki, wtedy zdarza się, że kupuję piwa, których nie trawię. Czekają one wtedy na okazję poczęstowania moich coniektórych znajomych, którzy w takich piwach gustują.
                Na pewno nie daję się naciągać na zbieranie setek kontr, bo takie promocje moim zdaniem skierowane są do hurtowników, handlowców i/lub pracowników skupów butelek. To samo dotyczy wysyłania dużych ilości kapsli te promocje adresowane są raczej do barmanów knajp, w których sprzedaje się piwa butelkowe.
                http://maremali.web-album.org/

Comment

• Pinio74
                  Major Piwnych Rewolucji
                  • 2003.10
                  • 3881

Do mnie najbardziej przemawiają promocje, których skutek jest, że tak powiem natychmiastowy, czyli teraz i już. Na przykład przedmiot gratis do odpowiedniej ilości piw, promocyjna cena itp. Natomiast w ogóle nie biorą mnie jakieś konkursy związane ze zbieraniem i wysyłaniem promocyjnych etykiet, czy też kapsli.
                  BIRRARE HUMANUM EST

Comment

• Jackest
                    Szeregowy Piwny Łykacz
                    • 2004.10
                    • 13

Sam dałem się parę razy naciągnąć na gadżet, więc chyba to mi najbardziej pasuje.
                    Dobre piwo nie jest złe, jest nawet bardzo dobre!!!

Comment

• sklep-piwowar
                      D(r)u(c)h nieuchwytny
                      • 2002.10
                      • 559

Pinio74 napisał(a)
                      Do mnie najbardziej przemawiają promocje, których skutek jest, że tak powiem natychmiastowy, czyli teraz i już. Na przykład przedmiot gratis do odpowiedniej ilości piw, promocyjna cena itp. Natomiast w ogóle nie biorą mnie jakieś konkursy związane ze zbieraniem i wysyłaniem promocyjnych etykiet, czy też kapsli.

Masz rację . Najczęściej bywa tak że nazbierasz etykiet ,kapsli ,kodów ,itp wyślesz i po wielu tygodniach oczekiwań albo nie przyślą nic albo jakieś podziękowanie za udział w promocji

Comment

• arcy
                        Pułkownik Chmielowy Ekspert
                        • 2002.07
                        • 7538

Krzysiu napisał(a)
                        Do mnie nic nie przemawia. Jeżeli kupuję piwo butelkowe, to szukam albo czegoś, co mi smakuje, albo czegoś, czego jeszcze nie próbowałem. Nie przypominam sobie, żebym kiedykolwiek skorzystał z jakiejś promocji.
                        Też tak mam. Nie przypominam sobie, żebym kiedykolwiek korzystał z jakiejś piwnej promocji.

Comment

• may
                          Major Piwnych Rewolucji
                          • 2002.01
                          • 1508

arcy napisał(a)
                          Też tak mam. Nie przypominam sobie, żebym kiedykolwiek korzystał z jakiejś piwnej promocji.
                          To fakt! Również nie korzystam z żadnych promocji - mam swoje ulubione piwa i jestem im wierny.

Comment

• jerzy
                            Major Piwnych Rewolucji
                            • 2001.10
                            • 4707

A jeżeli jedno z tych kilku ulubionych piw będzie akurat w promocji?
                            browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]

Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]

Comment

• dziku
                              Major Piwnych Rewolucji
                              • 2002.12
                              • 1992

jerzy napisał(a)
                              No to nie kupi
                              W imię zasad...
                              No i twardym trzeba być...
                              Dziku

Comment

• may
                                Major Piwnych Rewolucji
                                • 2002.01
                                • 1508

jerzy napisał(a)
                                Akurat sprzedaż "małego" Zwierzyńca odbywa się bez promocji. Chociaż ostatnio widziałem promocję "dużego" Zwierzyńca: do czterech butelek dodają smycz.

Comment

Przetwarzanie...