W dzisiejszym dodatku "Praca" do "Gazety Wyborczej" jest ogłoszenie informujące, że Browar Namysłów szuka osoby na stanowisko Z-ca Dyrektora Browaru...
Praca (ogłoszenie w GW)
Collapse
X
-
Praca (ogłoszenie w GW)
Tagi: brak -
Odp: Praca (ogłoszenie w GW)
fteo napisał(a)
W dzisiejszym dodatku "Praca" do "Gazety Wyborczej" jest ogłoszenie informujące, że Browar Namysłów szuka osoby na stanowisko Z-ca Dyrektora Browaru...Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D -
Krzysiu napisał(a)
Mocno się zdziwiłem. Zasięgnąłem języka. Dowiedziałem sie, że pacjent juz jest wybrany, a ogłoszenie jest tylko pro forma. Dla ułatwienia - obecnie prezesem Namysłowa jest były prezes Perły, a były zastępca poszukuje pracy.Comment
-
Sam nawet byłem obiektem dwóch takich ogłoszeń.
Zawsze jest w nich jakiś kruczek który uniemożliwia wybranie innej osobyComment
-
Przy okazji ogłoszenia tego typu są najtańszą formą reklamy firmy. Bardzo częste jest wykorzystywanie, przez firmy, tego kanału komunikacyjnego.To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.Comment
-
Twilight_Alehouse napisał(a)
A co w tym do dziwienia się? W takim świecie żyjemy. Jest ogłoszenie, bo takie są wymogi ustawy. Podobne ogłoszenia są też w przypadku urzędów centralnych, częsato z wymaganiami przykrojonymi wręcz pod konkretną osobę.Piwo czyni każdą czynność przyjemniejsząComment
Comment