Podejrzewam, że browary masowo zaczną zasypywać nas jakimiś produktami niby nie związanymi z piwem (np. "pyszne maślane ciasteczka Żywiec", albo "pora na EBogurt").
wszystkim członki opadły i już nie mają siły dyskutować o poronionych pomysłach posłów, teraz pojawią się zarzygani menele w telewizji reklamujący piwo mocno (tymrazem juz) alkoholowe, którzy skutecznie odstraszą mnie od picia piwa!!
BTW zrobię konkurs na najlepszą reklamę utrzymaną w konwencji nowelizacji tej wspaniałej ustawy i wyniki przesle posłom...
Browar restauracyjny Viedi mieści się na przedmieściach spokojnego miasteczka jakim jest Jelgava. Ale generalnie można to przypiąć chyba do każdego łotewskiego miasta poza stolicą. W piękny letni dzień widać mnóstwo ludzi spacerujących, czy też oddających się żegludze po rzece Lelupie....
Piana - więcej na początku potem pełna warstewka
Lacing - sporo
Gaz - średni
Barwa - zamglony jasny żółty
Aromat - mini nuty cytrusów
Smak - słodkawe, cytrusy, ananas,...
Gdy w jedynym sensownym browarze (nie warzącym kölschów) Braustelle w Köln https://www.browar.biz/forum/piwo/pi...59#post2335759 spróbujemy już wszystkich piw, a chcemy jeszcze wypić coś ciekawego, w ciągu niecałej pół godziny jazdy pociągiem możemy przemieścić się do Bonn. Funkcjonują...
No już myślałem, że nie trafię na taki lokal w Bośni po tym co widziałem w Sarajewie. Nie da się nie trafić - uliczka łącząca stary most z drugim z którego jest piękny widok na ten pierwszy. Idealne miejsce. Akurat rano trafiłem na piwowara Oldbridż, więc jak dowiedział się że jestem...
Comment