Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Wujcio_Shaggy
Krótki żywot "Fratera"?!
Collapse
X
-
w Kolekcjonerstwie pojawiły sie nowe kapselki pt. "Frater". co ciekawe, jeden z nich ma dopisek 5.4 drugi.... 7.6.
Czyżby Belgia wprowadzała Fratera w wersji Strong aka "dubbel-pils" ?- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ARTw Kolekcjonerstwie pojawiły sie nowe kapselki pt. "Frater". co ciekawe, jeden z nich ma dopisek 5.4 drugi.... 7.6.
Czyżby Belgia wprowadzała Fratera w wersji Strong aka "dubbel-pils" ?
Jestem bardzo ciekaw co z tego bedzie i Kiedy
Jak na razie moi Szpiedzy w Polsce möwia ze nadal jest w Slkepach stary Frater a o nowych nawet nie slyszeliComment
-
Na jednej z aukcji Allegro pojawiły się (pomiędzy innymi) te nowe wzory kapsli Fratra i wyglądają na zdjęte z butelek
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=68616542- Wiesz Luciu, co ci powiem?
- ???
- ...napiłbym się piwa.
------------------------------------------
Dzień dobry panu.
Poproszę dwa piwa...albo nawet trzy.Comment
-
Nowe Fratry będą w nowym roku STOP Obecny idzie do piachu STOP Mocniejszy będzie górnej fermentacji STOP Wiadomosć od przedstawiciela browaru STOP
To tyle w telegraficznym skrócie STOPComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika grzes_chDo piachu???
A ja dostałem wczoraj gazetkę Reala w której nowy frater jest oferowany po 1,99 - no chyba , że to jest stary w nowych szatach.Comment
-
Nowy Frater
Dzisiaj kupiłem nowego Fratera. Ma on bodajże 7,6% alkoholu. Etykieta przciga uwag ale nie ma nic wspolnego ze starym Fraterem. W kazdym badz razie zmierza w kierunku "Piwa marki Piwo". Szkoda! (Przepraszam, uciekly mi polskie litery)Comment
Comment