Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jaro-w
Browar warzący najgorsze piwa
Collapse
X
-
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kopyr100% pewności nie mam, ale obstawiam, że wszystkie browary należące do wielkiej trójki (za wyjątkiem Cieszyna), obstawiałbym też Van Pura, Perłę, Łomżę, Broka, Jędrzejów, Jabłonowo. Jak sądzę wszędzie tam gdzie dokonano modernizacji lini warzelnianych, gdzie postawiono tankofermentory i ogólnie dokonano wielkich inwestycji, które dzięki HGB mają się zwrócić. Zdaję sobie sprawę, że można to odebrać jako rzucanie oskarżeń itp, ale piwa z tych browarów dążą do pewnego wspólnego limesaKemp
Comment
-
-
-
Od jakiegoś czasu na psy zszedł Racibórz nad czym bardzo boleję.bardzo lubiłem ich piwa a teraz przestałem je pic bo się nie da.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika KrzysztofZakup i montaż tankofermentorów nie świadczy o praktykowaniu "HGB".
Ze szkodą dla pewnej grupy "domowników"...
Co sądzisz o tej mysli?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika woj58A gdzie ten Imielin sie znajduje i gdzie mozna kupic to piwo, jestem bardzo ciekaw wrazen smakowo zapachowychLwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Stawiam na Głubczyce ostatnio miałem okazję wypić ich Pilsa - koszmar, o Hammerze nie wspomnę.Mniej alkoholu w piwach !!!
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kopyr100% pewności nie mam, ale obstawiam, że wszystkie browary należące do wielkiej trójki (za wyjątkiem Cieszyna), obstawiałbym też Van Pura, Perłę, Łomżę, Broka, Jędrzejów, Jabłonowo.
Comment
-
-
Comment