W sumie KP przerabiało już kiedyś Iggy Popa, w reklamówce Reddsa.
Ciemniak z Okocimia
Collapse
X
-
Właśnie dzisiaj dostałem ten zestaw.
Jest to ładny kartonowy sześciopak z okolicznosciowym nadrukiem i uchwytem do noszenia.
Butelki są o pojemności 0,3 litra z wytłoczona nazwą Okocim.
Zawiera 3 rodzaje piwa, każdy ma inną etykietę.
Niestety nie dysponuję cyfrakiem aby zrobic fotki ale jak odlepię etykiety to zrobię skany i umieszczę w dziale jak tylko będzie taka możliwość.Comment
-
Ależ daj spokój ze skanowaniem, po prostu przynieś je dzisiaj do InstytutuComment
Related Topics
Collapse
-
Bischberg leży 5 km na północny zachód od Bambergu (autobusem z dworca DB około 15 min.), a browar w samym centrum miejscowości w starych budynkach przy głównej ulicy. Rodzina Schumann będąca właścicielami, chwali się że piwo warzy się tu już od 1587 roku, a obecnie pracuje tu piąte...
-
Channel: Niemcy
-
-
Bredene to miasteczko gminne sąsiadujące z Ostendą, wystarczy przejechać mostem nad terenami portowymi i kanałami uchodzącej tu do Morza Północnego rzeki Noordgeleed. By dotrzeć do browaru z dworca kolejowego Oostende można to zrobić tramwajem, wykorzystując przebiegającą tędy najdłuższą...
-
Channel: Belgia
-
-
Przy okazji krótkiego wypadu w część Alp na pograniczu austriacko-niemieckim, nazwaną słodko Wettersteingebirge, spędziłem kilka godzin w Ga-Pa.
Brauhaus Garmisch był pierwszym piwnym przybytkiem, który odwiedziłem. Browar, wraz ze znajdującą się obok knajpką, mieszczą się przy...-
2024-06-28, 09:35 -
-
Kolejny wiedeński browar odwiedziliśmy na zakończenie dnia 29.04.2024.
Wielka, stylowa, 5-piętrowa kamienica o pięknie zdobionej białej elewacji, znajduje się w dzielnicy Füfhaus w odległości 600 m od dworca Wien Westbahnhof. Mieści się tu 4-gwiazdkowy hotel, a od 2019 roku także...-
Channel: Austria
-
-
Do piw wędzonych drewnem bukowym, dębowym, a ostatnio wiśnią:
https://www.browar.biz/forum/piwo/pi...kerla-weichsel
dochodzi Schwarzbier ze słodem wędzony drewnem olchowym.
Ekstr. 11%
Alk. 4,2%
IBU 35
https://www.schlenkerla.de/rauchbi...-
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment