To chyba jak będzie już cieplej - narazie wszystkie prawie zwierzaki pochowane. Gucwińscy też.
konferencja w Szczyrku
Collapse
X
-
-
Mnie najbardziej interesują ryby - a te się zimą nie chowają.Dowiedz się więcej o piwie - www.piwoznawcy.pl
Kursy, szkolenia, raporty sensoryczne.
Comment
-
-
Z ryb lubię pstrąga w środowisku naturalnym (czyli na talerzu).
Comment
-
-
Przypomniało mi się pewne powiedzenie na temat tego jakie dwie rzeczy facet lubi najbardziej z ryb. Ale w trakcie pisania tego tekstu rozmyśliłem sie i publicznie ich nie wygłoszę. Może ktoś to zna ?Dowiedz się więcej o piwie - www.piwoznawcy.pl
Comment
-
-
ja nie znam ale musi być chyba niezłeWspieraj swój Browar! I Ty możesz zostać PREMIEREM!
"do ciężkiej pracy jestem za lekki,
do lekkiej pracy jestem za ciężki"
Comment
-
-
Wprawdzie nie znam, ale ... napewno znowu nie ma to nic wspólnego z piwem... tak jak ryby same w sobie zresztą też (do ryb - białe wytrawne winko).
Comment
-
-
i tu się Marusia myli!
jak można jechać na ryby bez piwa?Wspieraj swój Browar! I Ty możesz zostać PREMIEREM!
Comment
-
-
NA ryby tak.
Ja raczej jestem już konsumentem przetworzonego produktu... choć kiedyś łowiłam okonie na podrywkę, następnie sama oprawiałam i wędziłam, pycha. Ale teraz jem jak ktoś zrobi (najczęściej jakaś restauracja, najlepiej czeska (bo dobrze i tanio)). Ale w ZOO są produkty zdecydowanie nieprzetworzone
Comment
-
-
ta nie przetworzone i zdecydowanie nie jadalne
Wspieraj swój Browar! I Ty możesz zostać PREMIEREM!
Comment
-
-
....zwłaszcza, że są za szybką
Comment
-
-
albo "zawolną"Wspieraj swój Browar! I Ty możesz zostać PREMIEREM!
Comment
-
-
Może jakiś bliższy namiar - gdzie konkretnie w Szczyrku odbędzie się powyższa konferencja.
------------------
Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
aha jeszcze jedno:
czy konferencja ma charakter otwarty, czy zamknięty (tzn. tylko dla ludzi z branży?)- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Chyba każdy może wziąć w tym udział. W zeszłym roku koszt był około 800 PLN.
Część rozrywkowa jest równie atrakcyjna jak naukowa.Dowiedz się więcej o piwie - www.piwoznawcy.pl
Comment
-
-
Za to koszt mało rozrywkowy.... więc tez raczej poczekam na sprawozdanie!
Comment
-
Comment