Maruda! Powiedziałbym gdzie ale nie wypada.
Ciemniak z Namysłowa
Collapse
X
-
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
-
-
Dobra,a gdzie można dostać to cudo?Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
kiszot napisał(a)
Dobra,a gdzie można dostać to cudo?Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Wczoraj byłem w Michasiu na warszawskim Bemowie pytałem o nie i ... otzrymałem informację, że nie ma i nie będzie bo browar zaprzestał produkcji . Dla mnie to bradzo dziwne, czy ktoś wie coś więcej na ten temat ?Piwo czyni każdą czynność przyjemniejszą
Comment
-
-
haha!
Dowiedziałem się iż ów ciemniaczek dostępny będzie także w butelkach. Co prawda bezzwrotnych, ale to zawsze lepsza opcja od puchy.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
ART napisał(a)
haha!
Dowiedziałem się iż ów ciemniaczek dostępny będzie także w butelkach. Co prawda bezzwrotnych, ale to zawsze lepsza opcja od puchy.
Nawet w sklepie na Gwarnej we Wrocku gościu zrobił wielkie oczy (a mówił, że mają cały asortyment piw z Namysłowa)
Comment
-
-
ART napisał(a)
haha!
Dowiedziałem się iż ów ciemniaczek dostępny będzie także w butelkach. Co prawda bezzwrotnych, ale to zawsze lepsza opcja od puchy.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Dnia 14 grudnia podobno weszło do dystrybucji to puszkowe. Więcej informacji na ten temat nie mamy. Jeżeli się czegokolwiek więcej dowiemy o tym gdzie, kiedy, jak i po ile to damy wam znać. Nie zatrzymamy tej informacji tylko dla siebieŻycie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Kto z Opola i ciekaw, niech skoczy na róg 1-go Maja i Kołłątaja.
W czwartek zagadnąłem panią i dziś w lodówce znalazło się już kilka sztuk. Cena to 2,25 za puszkę.Tomasz
"Sleeping makes me hungry. And eating makes me sleepy. Life is good." Garfield, 11 lipca 1991 r.
Comment
-
Comment