Beeromania

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Related Topics

Collapse

• Ahumba
    2024.12.13 - Warszawa, Potrójne 10 urodziny
    Ahumba
    To już 10 lat! Przybywajcie na potrójne urodziny, które jak co roku, Same Krafty świętują wspólnie z Piwnym Podziemiem oraz z Samymi Kraftami vis-à-vis. W programie piwka urodzinowe po dychaczu, wintydże w lodówkach oraz duuużo grodziskiego. W planie premiera grodziskiego z burakiem w kooperacji...
    Start
    2024-12-13
    Koniec
    2024-12-13
    Adres
    Warszawa, Nowomiejska 10
    2024-12-07, 22:15
  • ART
    Jinolice - Březka č. p. 140, Prachovská Osma
    ART
    https://maps.app.goo.gl/th2JJYjNnqiztMwQA

Jak ktoś zajrzy do Jicina, to w okolicy jest jeziorko pod Jinolicami z sezonowo działającymi kempingami i w kilku budach prostymi klasycznymi piwkami. Ale wystarczy niezbyt długi spacerek 2km żeby napić się świetnego piwa z Lomnic. ...
    2024-11-07, 20:56
  • pebejot
    Szwecja, Sztokholm, Lilla Nygatan 2, Bryggeri Munkbron
    pebejot
    Dość świeży browar restauracyjny w centrum Sztokholmu, blisko dworca kolejowego i historycznej starówki.
    Minibrowar mieści się w zabytkowej kamienicy hojnie zdobionej sztukaterią.
    Przy wejściu wita kaseton z ciekawym logotypem browaru, przedstawiającym jegomościa raptownie opóźniającego...
    2024-08-05, 05:56
  • dadek
    Domaniewek, Starego Browarnika 2, Browar Jabeerwocky
    dadek
    Duuużo wody w rzece Utracie upłynęło nim Browar Jabeerwocky wreszcie podjął produkcję piwa. Różne czynniki wpłynęły na to opóźnienie, generalnie są one znane ludziom z piwnej branży, więc nie będę się nimi tu zajmował. W każdym razie dużym zaskoczeniem było dla mnie gdy we wrześniu...
    2022-09-22, 23:52
  • e-prezes
    ul. Rajska 6/2a, Świat Piwa Beer Shop & Bistro
    e-prezes
    Choć właściwie powinno być beer shop & pub... Nic nie jadłem tam, więc może coś przeoczyłem.

Nie wiem od kiedy, ale jak już tu wspominałem lokal się przeniósł i rozszerzył swoją działalność także o wyszynk. Nie tylko zakupione w sklepie butelki, ale także lane piwa - 8...
    2022-06-29, 19:40
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...