Piwo Sokół -tylko skąd?

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • abernacka
    Generał Wszelkich Fermentacji
    🥛🥛🥛🥛
    • 2003.12
    • 10867

Piwo Sokół -tylko skąd?

Mam do was szanowni forumowicze jedno pytanie. Dzisiaj zauważyłem w markecie "Bomi" piwo Sokół (Jasne i Mocne) w puszce wyprodukowane dla Faxe Polska. Moje pytanie brzmi, czy może wiecie, w jakim browarze jest to piwo warzone?
    Piwna turystyka według abernackiego
  • sopista
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2003.01
    • 1747

Adres poniżej. Wpisz numer 9619 w prawym górnym rogu i kliknij na "Szukaj" (i jeszcze 5 kolejnych). Jeśli tak to masz odpowiedź, jeśli nie to niestety nie wiem.

Comment

• abernacka
      Generał Wszelkich Fermentacji
      🥛🥛🥛🥛
      • 2003.12
      • 10867

Niestety to nie jest to!
      Piwna turystyka według abernackiego

Comment

• Wallles
        Szeregowy Piwny Łykacz
        • 2003.07
        • 25

becik

informacja uzyskana bezpośrednio z Faxe Polska.
        Sokół Mocny produkowany jest w Van Purze, jesli ART będzie miał chwilkę to napewno przeniesie

tak napisał becik

Comment

Related Topics

Collapse

• Szymekub3
          Skąd są te puszki?
          Szymekub3
          Witam, kupiłem dziś te dwa piwa i mam pytanie skąd one są?
          Na puszce pisze, że jedna jest rozlewana i puszkowana w Niemczech, a druga w Holandii.
          Ale czy one są produkowane do Ekwadoru?
          W opisie na puszkach jest już w innym języku i pojawia się nazwa kraju "Ekwador"...
          2023-02-02, 19:03
        • bastion
          Ukraina, Brovary, Janczenka 2, ABC Brewery [Bez wyszynku]
          bastion
          Niewielki kompleks handlowo-przemysłowy, zagospodarowany przez małe firmy, znajduje się praktycznie na wjeździe do miasta Brovary od strony Kijowa.
          Szeroką dwupasmówką ze stolicy jedzie się kilkanaście minut, a przynajmniej z jego obrzeży.
          Transport publiczny jak metro czy tramwaje...
          2023-02-14, 20:50
        • kaczka116
          Hoppy Lab, [Pan Szyszka] Skąd Prąd
          kaczka116
          Piwo gotowe do oceny
          2019-06-07, 20:43
        • dadek
          Niemcy, Erlangen-Alterlangen, Alterlanger Straße 6, Drei Linden/Krapp Bräu
          dadek
          Alterlangen to dzielnica niskiej jednorodzinnej zabudowy w postaci stylowych domów o czerwonych, spadzistych dachach otoczonych zielenią. Leży po drugiej stronie rzeki Regnitz niż centrum Erlangen. Z dworca kolejowego do restauracji Drei Linden piechotą jest 1,7 km. Trasa wiedzie dwoma mostami...
          2025-02-12, 02:28
        • bastion
          Bułgaria, Triavna, Pencho Raikov 5, Biraria Triavna Luc's.
          bastion
          Triavna nie leży na szczególnie uczęszczanych szlakach turystycznych, przynajmniej dla gości z zagranicy którzy najczęściej zaglądają do pobliskiego Velikego Tyrnova. Ale wśród Bułgarów, jak zauważyłem małe miasteczko położone w dolinie górskiej, ma niezłe wzięcie.
          Centrum...
          2025-02-02, 20:53
        • Loading...
        • Koniec listy.
        Przetwarzanie...