Mam do was szanowni forumowicze jedno pytanie. Dzisiaj zauważyłem w markecie "Bomi" piwo Sokół (Jasne i Mocne) w puszce wyprodukowane dla Faxe Polska. Moje pytanie brzmi, czy może wiecie, w jakim browarze jest to piwo warzone?
Piwo Sokół -tylko skąd?
Collapse
X
Related Topics
Collapse
-
Witam, kupiłem dziś te dwa piwa i mam pytanie skąd one są?
Na puszce pisze, że jedna jest rozlewana i puszkowana w Niemczech, a druga w Holandii.
Ale czy one są produkowane do Ekwadoru?
W opisie na puszkach jest już w innym języku i pojawia się nazwa kraju "Ekwador"...3 Photos-
Channel: Identyfikacja
-
-
Niewielki kompleks handlowo-przemysłowy, zagospodarowany przez małe firmy, znajduje się praktycznie na wjeździe do miasta Brovary od strony Kijowa.
Szeroką dwupasmówką ze stolicy jedzie się kilkanaście minut, a przynajmniej z jego obrzeży.
Transport publiczny jak metro czy tramwaje...3 Photos-
Channel: Ukraina
-
-
-
Alterlangen to dzielnica niskiej jednorodzinnej zabudowy w postaci stylowych domów o czerwonych, spadzistych dachach otoczonych zielenią. Leży po drugiej stronie rzeki Regnitz niż centrum Erlangen. Z dworca kolejowego do restauracji Drei Linden piechotą jest 1,7 km. Trasa wiedzie dwoma mostami...
-
Channel: Niemcy
2025-02-12, 02:28 -
-
Triavna nie leży na szczególnie uczęszczanych szlakach turystycznych, przynajmniej dla gości z zagranicy którzy najczęściej zaglądają do pobliskiego Velikego Tyrnova. Ale wśród Bułgarów, jak zauważyłem małe miasteczko położone w dolinie górskiej, ma niezłe wzięcie.
Centrum...3 Photos-
Channel: Bułgaria
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment