Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka
Wyświetlenie odpowiedzi
Ile kosztuje beczka piwa (50l)
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedziAle etykietek nie zmienili i wciskają, że sprzedają to samo piwo, tylko warzone specjalnie dla nich przez Konstancin... Tak było przynajmniej parę miesięcy temu.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedzi180 zł za 30 litrowego KEGa .
Comment
-
-
witam,za niedługo mój brat ma wesele,jest strasznym smakoszem piwa TYSKIE dziennie wypija około 10 butelek(jak nie idzie do pracy ) i wpadł mi do głowy taki pomysł żeby kupić mu keg tyskie 50l.Teraz pytanie do was ile to by mniej więcej kosztowało i co do tego trzeba mieć?? Chodzi o KUPNO nie o wypożyczenie, mój brat z pewnością będzie się go sam napełniał za pośrednictwem znajomego
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mariusztyskie Wyświetlenie odpowiedziTeraz pytanie do was ile to by mniej więcej kosztowałoMilicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mariusztyskie Wyświetlenie odpowiedziwitam,za niedługo mój brat ma wesele,jest strasznym smakoszem piwa TYSKIE dziennie wypija około 10 butelek(jak nie idzie do pracy ) i wpadł mi do głowy taki pomysł żeby kupić mu keg tyskie 50l.Teraz pytanie do was ile to by mniej więcej kosztowało i co do tego trzeba mieć?? Chodzi o KUPNO nie o wypożyczenie, mój brat z pewnością będzie się go sam napełniał za pośrednictwem znajomego
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mariusztyskie Wyświetlenie odpowiedziwitam,za niedługo mój brat ma wesele,jest strasznym smakoszem piwa TYSKIE dziennie wypija około 10 butelek(jak nie idzie do pracy ) i wpadł mi do głowy taki pomysł żeby kupić mu keg tyskie 50l.Teraz pytanie do was ile to by mniej więcej kosztowało i co do tego trzeba mieć?? Chodzi o KUPNO nie o wypożyczenie, mój brat z pewnością będzie się go sam napełniał za pośrednictwem znajomego- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
Comment