Ja nie twierdzę, że pytanie o piwo zawsze skutkuje. Przecież właściciel sklepu też się nie rozerwie. Jak w hurtowni nie ma to do browaru przecież nie pojedzie. A to o czym piszesz dalej potwierdza to co napisałem w poprzednim poście. I dalej podtrzymuję, że jeśli chcesz, żeby były w sprzedaży inne piwa, to musisz je kupować. Oczywiście to nie da ci gwarancji, że ono zawsze będzie, ale masz lepszy pomysł? Bo z Twoich postów można odnieść takie wrażenie, że po prostu nic, tylko siąść i płakać.
Powiem Ci taką rzecz, z Kryształem spotkałem się na tym Forum, wiedziałem, ze jest jeden sklep we Wrocławiu (25 km od Obornik Śl.) gdzie można go dostać. Za cholerę nie wiedziałem gdzie to jest. No ale pojechałem, zakupiłem (inne piwka też). Wypromowałem troszkę piwo wśród znajomych. No a po kilku miesiącach jak się okazało, że hutownia z którą współpracuję weszła w Perłę, zamówiłem do sklepu. I teraz mam Kryształa u siebie w sklepie.
Powiem Ci taką rzecz, z Kryształem spotkałem się na tym Forum, wiedziałem, ze jest jeden sklep we Wrocławiu (25 km od Obornik Śl.) gdzie można go dostać. Za cholerę nie wiedziałem gdzie to jest. No ale pojechałem, zakupiłem (inne piwka też). Wypromowałem troszkę piwo wśród znajomych. No a po kilku miesiącach jak się okazało, że hutownia z którą współpracuję weszła w Perłę, zamówiłem do sklepu. I teraz mam Kryształa u siebie w sklepie.
Comment