Bo to dla prawdziwych rycerzy. ( zakutych łbów)
Nowe strony Ryana Namysłów
Collapse
X
-
-
Krzysztof taki zachwycony Ryanem, aż mnie zainteresował. Gdzie we Wrocławiu (w knajpie) leją go z kranu? (oprócz tego, co już pisaliście o Highlanderze).
Comment
-
-
Rzeczywiście ostrożność nie zawadzi. Nigdy w Zyciu nie piłem Ryana z butelki (o puszce nie mówiąc)również gdy był Namysłowem, więc nie dam głowy, że będzie taki sam jak w mordowni. generalnie cały czas mówię o jednym szczególnym przypadku, chociaż beczek na działce zrobiliśmy kilkadziesiąt i zawsze było OK.
Comment
-
-
Originally posted by Marusia:
Krzysztof taki zachwycony Ryanem, aż mnie zainteresował. Gdzie we Wrocławiu (w knajpie) leją go z kranu? (oprócz tego, co już pisaliście o Highlanderze).- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
-
wczoraj nie, bo nie byłem na Rynku- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Byłam wczoraj w "Piwoszu", czyli w najlepiej zaopatrzonym w piwo sklepie... Nie mają Ryana!!!! Pani powiedziała, że nie zamawiają, bo się "nie przyjął". Na otarcie łez kupiłam złotego Tuborga i Belfasta - tradycyjnie...
Comment
-
-
Wstyd się przyznać, ale nie piłem belfasta.
Jakoś sie nie złożyło, zresztą nie widziałem go nigdy w sklepie.
Jakiego typu to piwo ?Dowiedz się więcej o piwie - www.piwoznawcy.pl
Kursy, szkolenia, raporty sensoryczne.
Comment
-
-
Coś a'la stout ?
Górna czy dolna fermentacja ?
Ciemne czy jasne ?
Dowiedz się więcej o piwie - www.piwoznawcy.pl
Kursy, szkolenia, raporty sensoryczne.
Comment
-
-
belfast to ciemne piwko
jest ciekawe tylko ze dla mnie mogło by być bardziej intensywne w smaku (za mało tej "spalonej" nutki)Wspieraj swój Browar! I Ty możesz zostać PREMIEREM!
"do ciężkiej pracy jestem za lekki,
do lekkiej pracy jestem za ciężki"
Comment
-
-
Jak będziesz we Wrocku to Belfast w Piwoszu jest zawsze. Piwo jest ciemne, 16%. Reszta danych w poniedziałek.
A Ryanem nikt się nie przejął?
Comment
-
Comment