Przyuważyłem ostatnio odswieżoną witrynę Ryana i chcę usłyszeć na jej temat twoje zdanie. mnie spodobał się szczególnie pomysł z zamkiem, ale ogólnie jest przyjemna w odbiorze jak i informatywna...
Nowe strony Ryana Namysłów
Collapse
X
-
Nowe strony Ryana Namysłów
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Tagi: brak -
Od czego ???Dowiedz się więcej o piwie - www.piwoznawcy.pl
Kursy, szkolenia, raporty sensoryczne.Comment
-
Strona jest super!
Bardzo mi się podoba, nie tylko piwo i piwo, ale przy okazji przybliżenie miasta, zamku itp. No i gadżety do komputera, oczywiście zaraz wzięłam się za screen saver, myślę nad ikonkami.Comment
-
no, w Opolu szedł za 4,50 za 0,4 lytra- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
Originally posted by Krzysiu:
A w mordowni - 2,50 za 0,5 - i o to chodzi.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
Zdaje się że Złoty Denar jest z Namysłowa. Pił to ktoś. Nie polecam !Dowiedz się więcej o piwie - www.piwoznawcy.pl
-
Widze, że nastała moda na poranne pogawędki przy kawie.
Powiem wam coś strasznego: nie piłam jeszcze ani razu Namysłowa, od kiedy został Ryanem...
Comment
-
ano właśnie.
robiąć poranne zakupy zauważyłem na półkach cały zestaw Ryana i zastanawiałem się czy aby przypadkiem nie spróbować?Wspieraj swój Browar! I Ty możesz zostać PREMIEREM!
"do ciężkiej pracy jestem za lekki,
do lekkiej pracy jestem za ciężki"Comment
-
Be carefullDowiedz się więcej o piwie - www.piwoznawcy.pl
-
pilem Rycerskie Mocne, dosyc ostre w smaku- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment