Wczoraj też czyściłem, ale tak pobieżnie.
to może zaproponuję....
Collapse
X
-
Ale czyścioch z Ciebie !Dowiedz się więcej o piwie - www.piwoznawcy.pl
Kursy, szkolenia, raporty sensoryczne.Comment
-
Lepsze systematyczne czyszczenie, niż wielka rewolucja raz w miesiącu.Dowiedz się więcej o piwie - www.piwoznawcy.pl
Kursy, szkolenia, raporty sensoryczne.Comment
Related Topics
Collapse
-
Wielu na pewno znany piwowar Tomek "Bigos" Biegański, pracujący wcześniej w gdańskiej Brovarni a potem w Nowym Browarze we Wrzeszczu, pół roku temu podjął pracę głównego piwowara w browarze Egerer w Dolnej Bawarii. Nie jest codziennością by w tak tradycyjnie piwnym kraju cudzoziemiec...
-
Channel: Niemcy
-
-
Ahoj
nie, no trochę jaja sobie robię, co prawda moja babicka pohazi z Chrzanowa (fakt!), ale ja nie o tym... Mam sporą kolekcję piwnych gadżetów związanych z postacią Dobrego Wojaka Szwejka plus mnóstwo otwieraczy made in Czechoslovakia (CSSR) i ze względu na życiowe zawirowania...-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
-
-
Czy ktoś coś wie lub słyszal o tegorocznym Festiwalu Szwejka w Krakowie.
Był,będzie.Nic nigdzie nie mogę znaleść na ten temat.Czyżby ta piwna impreza upadła? -
Wiem, że pora trochę późna, więc jutro nadrobię telefonizatorem, ale na wszelki wypadek ZAPRASZAM jutro na degustację śweżo zainstalowanego nalewaka Szwejka "Pod Strzechą". Kurcze, ale się cieszę
-
Channel: Spotkania Forumowiczów
-
-
Rzucam tu temacik, bo może nie każdy zauważył, że w temacie wiodącym, czyli o imprezie Szwejka, skrystalizował się pomysł dalszego ciągu Szwejkowania w knajpie na Bogusławskiego, nazwy nie pomnę, ale pono zaraz koło Teatru. Spotkanie pewnie zacznie się już koło 17, albo i wcześniej,...
-
Channel: Spotkania Forumowiczów
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment