Spora niespodzianka browar Fortuna uruchomił właśnie swoją stronę internetową .www.browarfortuna.pl Co Wy na to?
Browar Fortuna
Collapse
X
-
Całkiem niezła strona. Ja mam nadzieję, że poza piwem beczkowym i Fortuna zdecyduje się sprzedawać piwo niepasteryzowane w butelkach.To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
-
Aktualnie browar pracuje nad nowym piwem. Ma to być połączenie "Czarnej Fortuny" z naturalnym miodem
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernackaAktualnie browar pracuje nad nowym piwem. Ma to być połączenie "Czarnej Fortuny" z naturalnym miodem
Czerwonej Fortuny? Piwo awansowało na moje pierwsze miejsce z
całej "miłosławskiej" gamy, stąd moje pytanie.
Comment
-
-
Browar chwali sobie sprzedaż "Czerwonego Smoka", aczkolwiek najwiekszy zysk generuje "Czarna Fortuna".
Ps. W tamtym roku browar uwarzył łącznie 17 tysięcy hektolitrów.Last edited by abernacka; 2007-03-28, 07:04.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernackaBrowar chwali sobie sprzedaż "Czerwonego Smoka", aczkolwiek najwiekszy zysk generuje "Czarna Fortuna".
Teraz z innej beczki Czy Fortuna do kegów leje piwo niepasteryzowane? Na beczkach widziałem ostatnio informacje, że jest to piwo pasteryzowane, termin przydatności 21 dni„Amatorom konopi indyjskich należy się przypomnienie, że naczelną zasadą rządzącą chemią mózgu jest zasada równowagi.
Nie można bezkarnie zmieniać składu tej biochemicznej zupy, a przynajmniej nie można tego robić na dłuższą metę...”
Dr hab. med. Przemysław Bieńkowski
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Cieszy, że to wiadomośc o małym browarze, która nic nie mówi o plotkach związanych z upadkiem/zamknięciem browaru Chciałem też wyrazic uznanie dla Fortuny, że daje sobie radę na trudnym rynku, wprowadza nowe produkty. Wiem, że są tacy na tym forum co traktują Czarne jako paskudztwo a nawet niektórzy nazywają Fortunę "koncernówą" (tu piję do Lukexa, który ma chyba jakąś obsesję na punkcie Fortuny ), ale patrząc obiektywnie - radzą sobie, Czarne można nawet znaleźc na półkach sklepów gdzie reszta to koncernówa, dbają o szatę graficzną opakowań. Oby tak dalej!Tak dla referendum w sprawie usunięcia Ryszarda Grobelnego ze stanowiska prezydenta m. Poznania!
Comment
-
-
Zwykle się nie odzywam w przypadku oceny innych browarów i ich produktów, ale pozytywną oceną nikogo chyba nie urażę:
Fortuna : indywidualnie, z charakterem,smakiem, pasją i bez naśladownictwa. Cieszą produkty z innych regionalnych browarów, które wyróżniają się na rynku: to we wspólnym interesie budowy pozytywnego wizerunku Piwa.Simon
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arcyMalutki kamyczek do ogródka Fortuny - na Czarnym świat się nie kończy, więcej smoków w poznańskich sklepach nie zawadzi.
Comment
-
Comment