piwo orkiszowe

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Related Topics

Collapse

• Grbuy
    Butelki 5L (kanister)
    Grbuy
    Witajcie! Mam pytanie ponieważ chciałbym nastawić swojego pierwszego brewkita, ale z uwagi że rzadko piję wręcz odświętnie chciałbym żeby był to trunek na specjalne okazje który będzie sobie stał gdzieś w zacisznym miejscu, z kolei te specjalne okazje to okazje w większym gronie. Tak...
    2023-04-01, 14:41
  • dadek
    Stargard, Krzywoustego 1, Miejski Browar Stargard
    dadek
    W Stargardzie (Szczecińskim) bywałem kilka razy, jednak generalnie w kwestiach kolejowych. 26.07.2019 przyjechaliśmy z Wojtazzem (oczywiście pociągiem) by zwiedzić i napić się piwa w jednym z dwóch ostatnio powstałych w tym mieście browarów ale jedynym restauracyjnym. Przy okazji spaceru...
    2019-09-05, 04:42
  • heckler
    Czechy, Kostelec na Hané, Revoluční 625, Castellum Brewery
    heckler
    Pasja do warzenia piwa z piwowarstwa domowego przerodziła się bycie browarem kontraktowym, a od kwietnia 2023 roku Castellum Brewery stał się browarkiem stacjonarnym.
    Pomysłodawcami tego przedsięwzięcia jest trzech przyjaciół: Martin, Arnošt, Vit, a dwóch pierwszych pełni zaszczytną...
    2024-05-08, 07:10
  • kaczka116
    Miejski Stargard, Orkiszowe
    kaczka116
    Piwo gotowe do oceny
    2019-08-18, 20:02
  • e-prezes
    Incognito, Polish Hammer
    e-prezes
    Zawsze byłem ciekaw czy chmiele od cysorza z Polish Hops sprawdzą się lepiej w NEIPA czy East Coast IPA. Akurat tu miałem okazję sprawdzić w zachodniej wersji, choć dobór chmieli (Izabella i Zibi) budzi wątpliwości. Mimo dość rześkiej, wyraźnej chmielowości brakuje mi tu wykończenia......
    2023-02-15, 14:20
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...