Upadające Browary / sytuacja niezależnych browarów w Polsce
Collapse
X
-
Które z planów otwarć (lista) poszły definitywnie do piachu. Jeśli ktoś wie, to proszę wymieni je tu.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
Przypominam, że na mapie polskich browarów są też te w realizacji oraz w planach - bardziej i mniej konkretnych. Jeżeli ktoś ma pewność, że jakiś pomysł nie wypalił i browaru nie będzie, niech da znać. Ponieważ liczba wszytkich browarów przekracza już 200 (!) zmuszony byłem w przypadku kilku miast do zastosowania spisu zbiorczego. Dotyczy to tylko browarów planowanych na dalszą przyszłość.
Może komuś będzie się chciało stworzyć nowy spis?Last edited by Pendragon; 2012-12-05, 12:47.
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
Nazwijmy rzeczy po imieniu.
-
-
I tylko w tym celu dokonał niedawno zakupu.
-
Chciałbyś (to o Sierpcu).
Źle się wyraziłem - powinno być "I tylko w tym celu, moim zdaniem, został niedawno kupiony".Last edited by Pendragon; 2013-08-13, 15:32.
-
Załoga podobno dostała już wypowiedzenia.Comment
Comment