Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adam16
Upadające Browary / sytuacja niezależnych browarów w Polsce
Collapse
X
-
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pogoniarz...Łódzkie robią co mogą ( jeszcze lider szajs,biedronka)-jak długo dadzą sobie radę...Ogólnie jest do dBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Bombadil13Pozostałe 6 to: Żywiec, Warka, Poznań, Białystok, Okocim, Tychy
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernackaRobi się coraz sympatyczniej http://www.ziobrowski.pl/gielda-71
Według mnie od 2004 roku właścicielem browaru jest "Browar Grybów Dystrybucja Sp z o.o."
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pogoniarz... K.... jakie czasy nadejszy pier... globalizacja. ...(
Pozwoliłem sobie dzisiaj wejść do siedziby jednej z filli KP w kurtce firmowej Bosmana.
W odpowiedzi na: "Dzień dobry" usłyszałem "a pan tak się nie boi tu przychodzić?"
Chwila konsternacji... rzut oka na logo na kurtce... załapałem o co chodzi...
"A to wy się nie lubicie???" ... grobowa cisza.
Zdjąłem kurtkę i do końca wizyty (służbowej)
paradowałem w firmowym polarze BosmanaŚwiat należy do młodzieży, młody robi - stary leży.
"W niebie nie ma piwa, więc pijmy je tutaj."
"denerwować się - mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych"
Comment
-
-
ostatni raz byłem w rejonie gdzie sprzedają to piwo w wakacje i było ono w sprzedaży; jesienią właściciel zofmaru chciał sprowadzić piwo do sklepu i każdy telefon milczał (i te z browar.biz i te z etykiety)
Comment
-
-
A ja odwiedziłem Zodiak jakiś tydzień temu.... Wszystko działa jak zwykle, na półce w sklepie pełna oferta, łącznie z Pilsem, któego zawsze kupuję kilka bączków (warki mają nierówne, ale tym razem pils był pyszniutki)
Comment
-
-
Może jaśniej?! Ten temat jest poswięcony browarom które upadły ostatnio a nie 50 lat temu lub więcej.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernackaMoże jaśniej?! Ten temat jest poswięcony browarom które upadły ostatnio a nie 50 lat temu lub więcej.
A kolegę drymloka zapraszam na czwartkowe spotkanie sekcji krakowskiej
Comment
-
Comment