Tak wiem. Dla jakiej klienteli będą przeznaczone te wina tego nie wiem. Jeżeli nikt nie zgadnie lub potwierdzi moich informacji napiszę wieczorem.
Upadające Browary / sytuacja niezależnych browarów w Polsce
Collapse
X
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernackaTak wiem. Dla jakiej klienteli będą przeznaczone te wina tego nie wiem. Jeżeli nikt nie zgadnie lub potwierdzi moich informacji napiszę wieczorem.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernackaA co se nabije posta
NIE!
Ostrzegam to bedzie wielkie zdaskoczenieŻycie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
LwówekMilicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
-
Bierhalle- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
-
Nakło?Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
W porządku. Ale powtarzam tą informację uzyskałem z "postronych" browarów.
Braniewo
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernackaW porządku. Ale powtarzam tą informację uzyskałem z "postronych" browarów.
Braniewo
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Widać Braniewo nie osiągnęło takich rezultatów jakich się spodziewano. Liczyli na to, że przynajmniej w regionie będzie dobrze. Pewnie się przeliczyli. Szkoda, ale jak napisał przedmówca nie jest to największa strata jaka mogła być. To potwierdza, że ciężko jest się utrzymać produkując tańszego pilsa. Mam nadzieję, że los browarów, które zdecydowały sie wejść w nisze piw nietypowych (GAB, Jurand, Ciechanów) będzie lepszy, bo to może dać przykład innym. A czy tak będzie trudno wyrokować.
Braniewo to może być casus Reginy, może nie było tragicznie, ale inna branża oferowała wyższą stopę zwrotu. O polskich winach gronowych mówi się już od kliku lat - póki co jeszcze takiego w sklepie nie widziałem, może Braniewo chce być pionierem. Tylko region taki mało winiarski. Bo jeśliby nie daj Boże weszli w rynek jaboli czy innych cherry 18% to wróżę plajtę.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernackaW porządku. Ale powtarzam tą informację uzyskałem z "postronych" browarów.
Braniewo
Comment
-
-
W tamym roku uwarzyli w sumie 60 tys. hekto. Mając moce na jeden milion.
Comment
-
Comment