Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zgoda
Wyświetlenie odpowiedzi
Upadające Browary / sytuacja niezależnych browarów w Polsce
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zgoda Wyświetlenie odpowiedziZałoga podobno dostała już wypowiedzenia.Robię to co lubię - produkuję piwo.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pankracy Wyświetlenie odpowiedziByć może na starych śmieciach zostanie dystrybucja - działa od kilku lat pod inną firmą.Robię to co lubię - produkuję piwo.
Comment
-
-
Maszyny będą wywiezione zaraz, czy do listopada jeszcze w Konstancinie będzie trwało warzenie?
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika szefunio Wyświetlenie odpowiedziMaszyny i urządzenia jadą do Chodzieży.
Comment
-
-
Typowe zachowanie koncernowe Jak więc widać, nie ma żadnego znaczenia, czy jest to koncern, czy tylko koncernik, zachowania są zawsze podobne. Za chwilę okaże się, że np. Warszawiaka lub Mazowieckie wyprodukują w Kamionce i dowiozą do Warszawy
Żegnamy więc kolejny browar
Comment
-
-
Nie będzie Warszawiaka, ani Mazowieckiego, ani Żytniego, ani żadnego innego. Będzie za to więcej Gniewoszy, Noteckich, Czarnkowskich, Odrzutów z eksportu, Proletaryatów i innych gówien, będących klonami dwóch i tych samych piw.Czy jest coś lepszego niż piwo? - Dwa piwa!
Małe Piwko Blog
Małe Piwko Blog na facebooku
Domowy Browar Demon
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pankracy Wyświetlenie odpowiedziDo Kamionki pod Chodzieżą.Robię to co lubię - produkuję piwo.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika a1410 Wyświetlenie odpowiedziTypowe zachowanie koncernowe Jak więc widać, nie ma żadnego znaczenia, czy jest to koncern, czy tylko koncernik, zachowania są zawsze podobne. Za chwilę okaże się, że np. Warszawiaka lub Mazowieckie wyprodukują w Kamionce i dowiozą do Warszawy
Żegnamy więc kolejny browar
Comment
-
-
Nigdy nie miałem wątpliwości co do rzeczywistych intencji Cholewickiego. Kto mu klaskał jak przejmował Czarnków, to teraz już wie, co to za typek.
To teraz został już nam tylko Artezan. Ciekawe czy Warszawiaka będą robić w tej Kamionce czy gdzie tam. Jak nie przymierzając Królewskie w Warce pod Radomiem.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika szefunio Wyświetlenie odpowiedziWypowiedzenia zmieniające miejsce pracy na Chodzież. Pracownicy mają czas na decyzję do 31 października. Maszyny i urządzenia jadą do Chodzieży.
Jak potrzebuje sprzęt do warzenia piwa to niech sobie zamówi u Kaspara Schultza a jak go nie stać to Artezany taniej zespawają mu kilka garnków lub kupi sobie używany z jakiegoś zlikwidowanego browaru na Białorusi.
Na miejscu pracownikow gdy tylko ten typ pojawi się w Konstancinie poszczuł bym go psami.
Bezpańskimi i ze wścieklizną.Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku
Comment
-
-
A ja na ich miejscu olałbym dotychczasowego pracodawcę i założyłbym własny browar.
Ewentualnie przekwalifikowałbym się do innej pracy tak jak to robi większość ludzi na świecie.
Comment
-
-
Nie no pewnie, lepiej załamać ręce i pójść mieszkać pod mostem bo przecież całe życie pracowałem w browarze i należy mi się ta praca do emerytury, ewentualnie pracodawca ma obowiązek wypłacać mi deputat
Helloł te czasy już chyba minęły.
Comment
-
Comment