Zbieram informacje o browarach, które w ostatnim roku ogłosiły upadłość lub są na jej skraju. Proszę o wiadomości.
Upadające Browary / sytuacja niezależnych browarów w Polsce
Collapse
X
-
Twilight_Alehouse napisał(a)
O, kolejny klient uważający, że inni odwalą za niego robotę. Może jeszcze na tacy podać?
Szinet na forum masz dział Historia przejrzyj go dokładnie a dużo znajdziesz. Możesz również szukać w dzialeBrowary
Wystarczy że włożysz trochę własnej pracy a dużo się dowiesz."Ma jednak kraj polski napój warzony
z pszenicy, chmielu i wody, po polsku
piwem zwany; a gdy nic nadeń lepszego
do pokrzepienia ciała, jest nie tylko rozkoszą
mieszkańców, lecz i cudzoziemców
wybornym smakiem"
Jan Długosz, Historie Piwne
Moja strona www w początkowym okresie budowy
Comment
-
-
Odp: Upadające Browary
szinet napisał(a)
Zbieram informacje o browarach, które w ostatnim roku ogłosiły upadłość lub są na jej skraju. Proszę o wiadomości.
Wydaje mi się że Strzelec w tym roku dołączy do grupy upadłych browarów.
Obym się mylił!!!!zupka chmielowa dobra i zdrowa!!
Comment
-
-
Odp: Odp: Upadające Browary
cielak napisał(a)
Obym się mylił!!!!Last edited by iommi; 2005-01-11, 20:45.*****************************
Przyjmę, wymienię, kupię - wszystko co związane z browarami Mullera w Rybniku!!!
Comment
-
-
Odp: Odp: Upadające Browary
cielak napisał(a)
Obym się mylił!!!!
Brokiem. Sytuacja Spółki niby była niezła ale... niewesoło to wyglądało na przyszłość, bo spadła płynność finansowa Spółki, a zobowiązania krótkoterminowe były dość wysokie. 2004 roku potwierdził moje obsrewacje i wnioski analizy finansowej.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika a1410W 2004 zostały zamknięte:
1.Browar Chojnów
2,Browar Hetman
3.Browar Piast
4.Browar Romus
5.Browar Victoria
6.Browar Zakrzów
oraz na przełomie 2003/2004 Browar Somma
jeszcze Warszawa Królewski, nie wiem jak z Rybnikiem, Zakrzów chyba trochę wcześniej no i mam wątpliwośći co do BrzeguGdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika a1410W 2004 zostały zamknięte:
1.Browar Chojnów
2.Browar w Górze
3.Browar Hetman
4.Browar Piast
5.Browar Romus
6.Browar Victoria
7.Browar Zakrzów
oraz na przełomie 2003/2004 Browar Somma
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika szinetBrowar Victoria to Męcka Wola k/Sieradza?
Comment
-
Comment