A na etykiecie Strzelca Jasnego Pełnego pojawił się już duży napis Royal Unibrew. Na Porterze i Mocnym jeszcze takiego nie ma.
BROK znalazł nowego inwestora strategicznego.
Collapse
X
-
Mistrzu pewnie niedawno dotarł dopiero do domu, a kiedy dojdzie do siebie to nie wiemTo inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MistrzuKsywka Mistrzu pochodzi od stwierdzenia mojej żony, "że jestem mistrzem świata w marnotrawieniu pieniędzy na głupoty "
Przygotowuję właśnie dłuższą notatkę z konferencji dla ARTa ale z powodu braku czasu idzie mi to jak po grudzie.
Comment
-
-
Pewnie Mistrza NORMALNOŚĆ dopadła, a może jednak jakiś grom....bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika FreedomMógłbyś rozszerzyć ten fragment wypowiedzi? Chodzi po prostu o Royal Unibrew, czy mają na myśli nowy podmiot?
Swoją drogą coś się szykuje w Braniewie, kilka dni temu widziałem, że na formu (oczywiście już w kwietniu ktoś coś wiedział (chyba w temacie związanym z wywożeniem tanków z Piasta), a do sprzedaży pustego browaru Braniewo doszło ledwie kilka dni temu.
Kolega z Braniewa powiedział mi, że nowy właściciel browaru w Braniewie załatwia w urzędach formalności co do otworzenia browaru. On to wie od swojej matki, która pracuje w urzędzie. Piwo ma się nazywać Braniewskie a produkcja ma ruszyć w kwietniu 2006.
Powiedział mi, że coś tam się dzieje, że prowadzone są tam jakieś prace remontowe.
Comment
-
-
Browar Brok nie istnieje !!!
"Browar Brok nie istnieje" i jakiś nieczytelny podpis.
Tyle wyczytałem na kopercie - powód zwrotu mojego listu do browaru.
A miało być tak pięknie ...
A z innej beczki - jeśli ktoś chce przeczytać o konferencji RU to polecam link:
Comment
-
-
Browar Brok dla Poczty Polskiej może nie istnieć. Pewnie trzeba słać na adres FAX'a.
A swoja droga to Browar w Jędrzejowie sie rozwija. Po Krakowie jeździ kilka nowych Fiatów Panda przedstawicieli handlowych z logo Broka i Strzelca. Widziałem ich już w każdym sklepie w centrum i w każdym lokalu na Śródmieściu. Może się na powrót gdzieś wbiją...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ShlangbaumBrowar Brok dla Poczty Polskiej może nie istnieć. Pewnie trzeba słać na adres FAX'a.
...Po Krakowie jeździ kilka nowych Fiatów Panda przedstawicieli handlowych z logo Broka i Strzelca...
To przedstawiciele jednej z hurtowni jeżdżą tymi fiatami.
A przedstawiciele z FAXE jeżdżą białymi fiatami panda z logo FAXE.zupka chmielowa dobra i zdrowa!!
Comment
-
-
wierzę, że nie tylko ja odnotowałem po przejęciu spadek jakości piw (szczególnie tych pod marką Strzelec), a mianowicie:
Górskie, gdy wprowadzono na rynek (jeszcze ze starą etykietą i butelką), było piwem przeciętnym, ale pijalnym. potem zwłaszcza te z datą sprzed przejęcia trzymały jeszcze pijalny poziom. natomiast teraz jest to zupełnie piwopodobny napój i całkiem słusznie teraz jest go pełno w sklepach i hurtowniach, bo nie schodzi;
Jasne Pełne bywało różne, ale ostatnio trafiłem na sporo świeżych (z datą po przejęciu) i zwyczajnie jest to już masowy produkt całkiem zbiżony do koncerniaków. zresztą cena (1.20) świadczy o tym, że nie przykładają się do produkcji dobrego napoju;
Mocne (Uderzenie) od grudnia praktycznie do dostania już tylko ze świeżą datą (no chyba, że utrafi się gdzieś w lodówce przykamuflowane starsze) nie zachwyca, ale jest chyba najlepszym jasnym piwem z Jędrzejowa;
Porter ten aktualnie dostępny mam wrażenie, że jest jeszcze uważony przed przejęciem, albo nie skiepścili go tak znacznie, bo trzyma poziom.
Herman Muller nigdy mnie nie zachwycał, ale ostatnio wogóle go nie widuje.
lany Strzelec również przestał mi smakować, co mnie niepokoi, bo w Krakowie jest lokali nie za dużo z ciekawym piwem.
po ostatnim patrolu mam przeczucie, że coś się święci
obym się mylił.Ostatnia zmiana dokonana przez e-prezes; 2006-02-01, 13:43.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezeswierzę, że nie tylko ja odnotowałem po przejęciu spadek jakości piw (szczególnie tych pod marką Strzelec), po ostatnim patrolu mam przeczucie, że coś się święci
obym się mylił.
Comment
-
Comment