Czym otwieracie piwo? [Gdy nie macie otwieracza pod ręką...]
Collapse
X
-
Popieram domowe browary!
Polakom gratulujemy naczelnika
Zamykam browar.
Nie mogę robić tak skandalicznie dobrego piwa.
gratulacje wstrzymane:Pogratuluj bolcowi -
Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)Comment
-
Zapewniam, że nigdy nie zniszczyłem niczego w pociągu a wręcz z zamiłowania i wykonywanego niegdyś zawodu działam w jak najbardziej pozytywnym dla pociągów kierunku, co może potwierdzić kilka osób z tego forum. Przy otwieraniu piwa "oknem"działa zwykła zasada dźwigni nie powodując uszczerbku na żadnej z części wagonu.Comment
-
Comment
-
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
płyty CD/DVD też dają radę[...]Najważniejsza k... jest piana ! Czasem piana siada ! Jak jest dużo alkoholu to jest mało piany ! Szklanki muszą k.... być czyste !
Piwo traktować można azotem ( nie pomylić k.... z tlenkiem azotu) ![...]- sensorComment
-
Ostatnia zmiana dokonana przez naczelnik; 2008-04-25, 23:10.Popieram domowe browary!
Polakom gratulujemy naczelnika
Zamykam browar.
Nie mogę robić tak skandalicznie dobrego piwa.
gratulacje wstrzymane:Pogratuluj bolcowiComment
-
Ostatnia zmiana dokonana przez GaGacek; 2008-04-26, 05:53.[...]Najważniejsza k... jest piana ! Czasem piana siada ! Jak jest dużo alkoholu to jest mało piany ! Szklanki muszą k.... być czyste !
Piwo traktować można azotem ( nie pomylić k.... z tlenkiem azotu) ![...]- sensorComment
-
http://pl.youtube.com/watch?v=eTT8SR...eature=related - ten sposób otwierania piwa chyba jest najoryginalniejszy[...]Najważniejsza k... jest piana ! Czasem piana siada ! Jak jest dużo alkoholu to jest mało piany ! Szklanki muszą k.... być czyste !
-
A ja, co może wydawać sie dziwne, nigdy nie otwierałem piwa czymś innym aniżeli otwieraczem, dlatego co poniektóre "wynalazki" wydają mi sie lekko szokujące i nie potrafie za nic wyobrazić sobie tej czynności np. przy użyciu bateriiPewnie po prostu marny ze mnie MacGyver. Odkąd pamiętam zawsze miałem przy kluczach otwieracz do piwa więc szukanie innych alternatywnych metod otwierania butelki było mi zbędne
Comment