Otwieranie baterią potrafię sobie wyobrazić ale kartką papieru już nie bardzo. Może ktoś mi to zobrazować?
Czym otwieracie piwo? [Gdy nie macie otwieracza pod ręką...]
Collapse
X
-
Podawałem już w tym temacie namiary na otwieranie kartką papieru, ale widać niekiedy trudno cofnąć się kilka postów wstecz.
Comment
-
-
Podstawą rzeczą jaką trzeba spełnić by otwierać małymi przedmiotami to silne dłonie i trochę wprawy.
Kartką papieru łatwo sie otwiera bo da się ja tak poskładać by mieć długą dźwignie - Dajcie mi punkt podparcia, a podniosę ziemię - deklarował Archimedes.
Do ostatnich wyczynów mogę zaliczyć otwarcie piwa orzechem włoskim.[...]Najważniejsza k... jest piana ! Czasem piana siada ! Jak jest dużo alkoholu to jest mało piany ! Szklanki muszą k.... być czyste !
Piwo traktować można azotem ( nie pomylić k.... z tlenkiem azotu) ![...]- sensor
Comment
-
-
Ja z braku odpowiednich narzędzi w akademiku notorycznie otwieram nożem. Lecz to oczywiście prościzna.
Z bardziej wyszukanych sposobów zdarzało mi się otwierać za pomocą:
- siekiery
- płotu
- zawiasu od drzwi
- różnych elementów traktora
- pieńka po dębie w lesie
- kaloryfera
Lecz niektóre z tych pomysłów pewnie już były
Comment
-
-
Przetestowalem, i sprawdza sie znakomicie- zegarekLast edited by naczelnik; 2008-05-15, 20:54.Popieram domowe browary!
Polakom gratulujemy naczelnika
Zamykam browar.
Nie mogę robić tak skandalicznie dobrego piwa.
gratulacje wstrzymane:Pogratuluj bolcowi
Comment
-
-
Dzis schowalem przed soba otwieracz i radze sobie... sasiadkaPopieram domowe browary!
Polakom gratulujemy naczelnika
Zamykam browar.
Nie mogę robić tak skandalicznie dobrego piwa.
gratulacje wstrzymane:Pogratuluj bolcowi
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Scypion Wyświetlenie odpowiedziOtwieram zębami i najczęsciej klamrą od pasa.Jeśli ci się wydaje, że mnie rozumiesz to masz racje - wydaje ci się
Comment
-
-
Może to pan Szczęka z Bonda?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Scypion Wyświetlenie odpowiedziOtwieram zębami i najczęsciej klamrą od pasa.- Wiesz Luciu, co ci powiem?
- ???
- ...napiłbym się piwa.
------------------------------------------
Dzień dobry panu.
Poproszę dwa piwa...albo nawet trzy.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedzi
Comment
-
-
... hmm...
No chyba skoro piwo się kupuje... to się ma pieniążek jakiś w kieszeni... kumpel złotówką otwierał, ale dwugroszówką jest lepiej.
Na wsi siekierą tyż otwierajo.
Ale pieniędzmi najlepiej.
Last edited by ODOLAN; 2008-05-23, 14:43.
Comment
-
Comment