najczęściej zapalniczką - zawsze jest pod ręką, no i kapsel się nie niszczy
Czym otwieracie piwo? [Gdy nie macie otwieracza pod ręką...]
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedziDla dociekliwych quiz - gdzie znajduje się brakująca część butelki?
Pewnie popłynęła do morza, przez odpływ w umywalce
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedziDla dociekliwych quiz - gdzie znajduje się brakująca część butelki?
Co do otwierania, to zębami czasami - choć dentyści i znajomi tego sposobu nie polecają... ja mam taki kieł specjalnyNie należy odkładać na jutro, tego co można wypić dzisiaj.
Nie wierzę abstynentom.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika xpstanx Wyświetlenie odpowiedziPewnie popłynęła do morza, przez odpływ w umywalce
właściwie, podpowiedź jest na zdjęciu- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedzijuż jeteś blisko
właściwie, podpowiedź jest na zdjęciu
Comment
-
-
Bingo! wygrywasz niepełny karton butelek po Bedżingach. Do odbioru w schronisku na Limanowskiego w Radomiu
No ale żeby takim sposobem wymuszać pierwszego posta, ja to mam sposoby na aktywność- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedziBingo! wygrywasz niepełny karton butelek po Bedżingach. Do odbioru w schronisku na Limanowskiego w Radomiu
No ale żeby takim sposobem wymuszać pierwszego posta, ja to mam sposoby na aktywność
A nagrodę proszę rozdysponować pomiędzy piwną brać, bowiem do Radomia mi na razie nie po drodze :]
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedziNie należy otwierać go normalnym otwieraczem.Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dorsai Wyświetlenie odpowiedziCzy mi się wydaje czy utkęła w awaryjnym odpływie umywalki?Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedziBingo!
EDIT: widzę, że i JAckson ma podobne skojarzenia jak ja...Last edited by jerzy; 2008-04-17, 20:06.browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]
Comment
-
-
zawsze jak jestem w lesie na obozie przetrwania to otwieram piwo umywalką- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedzizawsze jak jestem w lesie na obozie przetrwania to otwieram piwo umywalką
To zapewne głównodowodzący takim obozem otwiera piwo traperską wanną przetrwaniaMM961
4:-)
Comment
-
-
Ja otwieram metalową linijką która ma dobre 40 lat :-)
Ostatnio udało mi się nawet strzelić kapslem jak korkiem od szampana
[Strat w ludziach nie było ale sufit dorobił się 2 kropek po porterze ]Last edited by Totus; 2008-04-19, 19:15.Zapraszam do Browaru Sielanka.
Comment
-
-
Wiele juz napisano czym ludzie otwierają.
Ja mam poprostu przy kluczach mały otwieracz, a więc zawsze przy sobieMilicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
-
A ja dopracowałem się fajnej metody otwierania w pociągu. W większości przedziałów nie ma już niestety otwieraczy pod stolikami przy oknach, więc wykorzystuję samo okno, opierając butelkę kapslem na jego ruchomej części i zamykam do góry. Gdy okno dojdzie prawie do końca, piwko nam się otwiera a kapsel w większości przypadków wpada do śmietniczki która jest niżej. To mój popisowy numer
Comment
-
Comment