Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dadek
Wyświetlenie odpowiedzi
Czym otwieracie piwo? [Gdy nie macie otwieracza pod ręką...]
Collapse
X
-
Popieram domowe browary!
Polakom gratulujemy naczelnika
Zamykam browar.
Nie mogę robić tak skandalicznie dobrego piwa.
gratulacje wstrzymane:Pogratuluj bolcowi
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dadek Wyświetlenie odpowiedziA ja dopracowałem się fajnej metody otwierania w pociągu.Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
-
Zapewniam, że nigdy nie zniszczyłem niczego w pociągu a wręcz z zamiłowania i wykonywanego niegdyś zawodu działam w jak najbardziej pozytywnym dla pociągów kierunku, co może potwierdzić kilka osób z tego forum. Przy otwieraniu piwa "oknem"działa zwykła zasada dźwigni nie powodując uszczerbku na żadnej z części wagonu.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika szarpik Wyświetlenie odpowiedziTemat być może trywialny , aczkolwiek po dłuższym zastanowieniu ciekawy. Czym otwieracie piwo (butelkowane oczywiście) przy braku otwieracza?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pogoniarz Wyświetlenie odpowiedziWczoraj ,nie chciało mi się ruszyć czterech liter i rozbroiwszy pilota otworzyłem piwo baterią.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
płyty CD/DVD też dają radę[...]Najważniejsza k... jest piana ! Czasem piana siada ! Jak jest dużo alkoholu to jest mało piany ! Szklanki muszą k.... być czyste !
Piwo traktować można azotem ( nie pomylić k.... z tlenkiem azotu) ![...]- sensor
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika GaGacek Wyświetlenie odpowiedzipłyty CD/DVD też dają radęLast edited by naczelnik; 2008-04-25, 23:10.Popieram domowe browary!
Polakom gratulujemy naczelnika
Zamykam browar.
Nie mogę robić tak skandalicznie dobrego piwa.
gratulacje wstrzymane:Pogratuluj bolcowi
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedziprzyznaj się - otwierałeś VOLTa?Masz stare niepotrzebne rzeczy, to napisz.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika naczelnik Wyświetlenie odpowiedziMasz albo jakies stalowe plyty, albo otwoerasz pudelkiem ?Last edited by GaGacek; 2008-04-26, 05:53.[...]Najważniejsza k... jest piana ! Czasem piana siada ! Jak jest dużo alkoholu to jest mało piany ! Szklanki muszą k.... być czyste !
Piwo traktować można azotem ( nie pomylić k.... z tlenkiem azotu) ![...]- sensor
Comment
-
-
http://pl.youtube.com/watch?v=eTT8SR...eature=related - ten sposób otwierania piwa chyba jest najoryginalniejszy[...]Najważniejsza k... jest piana ! Czasem piana siada ! Jak jest dużo alkoholu to jest mało piany ! Szklanki muszą k.... być czyste !
Comment
-
-
A ja, co może wydawać sie dziwne, nigdy nie otwierałem piwa czymś innym aniżeli otwieraczem, dlatego co poniektóre "wynalazki" wydają mi sie lekko szokujące i nie potrafie za nic wyobrazić sobie tej czynności np. przy użyciu baterii Pewnie po prostu marny ze mnie MacGyver. Odkąd pamiętam zawsze miałem przy kluczach otwieracz do piwa więc szukanie innych alternatywnych metod otwierania butelki było mi zbędne
Comment
-
Comment