Ja przyjmę taką płytkę z chęcią - zresztą tę sprawę już dogadaliśmy
Piwo w TV
Collapse
X
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Wielki_BMam już ściągnięte odcinki od 2 do 14 (prócz szóstki) oraz 18. Ściągaj inne, bo możesz nie zdążyć przed ich usunięciem przez kolegę Seboxa. A te, com wymienił, masz u mnie pewne.
PozdrawiamComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika AlchemychOk. - w takim razie zostały mi tylko odcinki 6, 23, 24, 25 i 26
Kolego Seboxie, czy mógłbyś jeszcze wrzucić do udostępnionego katalogu "Pokochaj dobre piwo" także ten odcinek z Makłowiczem, którego lokalizację podałeś jedynie w wersji do osiołka?
- Chciabym go sobie ściągnąć klientem ftp.Comment
-
Dzięki Sebox za dobrą pozytywistyczną robotę oraz TomkowiFK za zasysanie i wypalenie- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Wielki_BMożesz sobie darować także i te odcinki, bo mam już komplet, a i tak niedługo zjawisz się u mnie, bo "towar został wysłany".
...Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dzopoglądam..program jest świetny....nie wiem jak było w styczniu ale obecnie podobny program występuje pod polskim tytułem "pokochaj dobre piwo" - po angielsku po prostu "beer tv" ;d
warto....w weekendy też jest emitowany ... na tym samym kanale, czyli planete
opowiada o rytuałach nalewania piwa, browarach, lokalach, generalnie o wszystkim co jest z tym szlachetnym napojem związane......Comment
-
A mi się program bardzo podobał. W 26 odcinkach nie da się zmieścić piw z całego świata.-------------------
Grupie Żywiec mówie stanowcze NIE!
Guinnessowi i innym ALE mówie stanowczo TAK!
Smacznym piwom (także jasnym) mówie TAK.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Wielki_BKolego Seboxie, czy mógłbyś jeszcze wrzucić do udostępnionego katalogu "Pokochaj dobre piwo" także ten odcinek z Makłowiczem, którego lokalizację podałeś jedynie w wersji do osiołka?
- Chciabym go sobie ściągnąć klientem ftp.- Wujek Brewery -Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika seboxChyba nie wiem o co chodzi, czy to jest któryś konkretny odcinek ( nie wszystkie jeszcze obejrzałem), a do osiołka to Tomasz_FK raczej wrzucał.
Niestety, ze względu na brak porządnego, prywatnego ftpa, publicznie mogę tylko poratować takim linkiem z eMula: PKRM Piwny smak. Wiem, że jest conajmniej kilkanaście źródeł.Tomasz
"Sleeping makes me hungry. And eating makes me sleepy. Life is good." Garfield, 11 lipca 1991 r.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pieciadziś przeglądając program tv znalazłem taką oto pozycję: Historia piwem pisana - TV Puls - środa 23 lutego - godzina 22.50
Sroda, 1 czerwca 2005
00:10 Historia piwem pisana (odc. 3 - "Białystok")
Piatek, 3 czerwca 2005
02:35 Historia piwem pisana (odc. 3 - "Białystok")
Przepadl mi 2-gi odcinek jak by ktos mial nagrany i mogl sie podzielic to poprosze bardzo.Comment
-
Dziś czyli 19.08.2005, na kanale Discovery Travel & Living o godzinie 09:55 był emitowany program „Podróże z Timem Grundym” zatytułowany, Wizyta w browarze . Rzecz oczywiście potraktowana „po łebkach”. Tylko odnotowuję.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :DComment
Comment