Mamy ten materiał na płytce, ale trzebaby go przyciąć do samego fragmentu o piwowarstwie.
Piwo w TV
Collapse
X
-
Comment
-
Dziś o 7 rano na TV TRWAM (!) pokazano dokument "Trapiści w Holandii" gdzie kilka minut poświęcono wytwarzaniu piwa w klasztorze Westvleteren. Nie widziałem oryginalnego tytułu reportażu i nie wiem czy to tłumacz czy reżyser się pomylił bo Westvleteren w Belgii leży oczywiście. Powtórka dziś o 11.30.Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!Comment
-
widzieliśmy kilka miesięcy wstecz przez przypadek w sumie. filmik był z ubiegłego wieku więc może te tereny były jeszcze holenderskie- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
Jutro w TVN24 w programie Prosto z Polski o godz. 17.10 powinien się ukazać materiał nagrany ze zdobywcą dla swego piwa tytułu Grand Champion V Konkursu Piw Domowych, co dokładnie w nim będzie, nie wiem, ale na pewno wart obejrzenia.
A może wypowie się sam zainteresowany?Comment
-
Comment
-
Jutro w TVN24 w programie Prosto z Polski o godz. 17.10 powinien się ukazać materiał nagrany ze zdobywcą dla swego piwa tytułu Grand Champion V Konkursu Piw Domowych, co dokładnie w nim będzie, nie wiem, ale na pewno wart obejrzenia.
A może wypowie się sam zainteresowany?W trakcie aktualizacji: Moje receptury (na razie brak casu)Comment
-
A może wypowie się sam zainteresowany?
Postaram się jednak zrobic jak najlepsze wrażenie!Comment
-
Przed kręceniem poczęstuj ich swoim piwem żeby wiedzieli o czym kręcąMilicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)Comment
-
Comment
-
Nie wiem, czy będzie wart obejrzenia, bo materiał ma być kręcony jutro o 10, a emisja o 17.10. Nie będę więc miał wpływu na to, co sie ukaże, a co będzie wycięte. Na pewno nie będzie żadnego warzenia piwa.
Postaram się jednak zrobic jak najlepsze wrażenie!*****************************
Przyjmę, wymienię, kupię - wszystko co związane z browarami Mullera w Rybniku!!!
*****************************Comment
-
5450 kapsli z wypitych piw
874 nowe piwa opisałem na forum (w tym 774 z USA).
"Beer is proof that God loves us and wants us to be happy."- Benjamin Franklin
https://sites.google.com/view/latarniknj-galeria/strona-główna
Freedom is the right to tell people what they do not want to hear– George Orwell
https://sites.google.com/view/ety-z-...trona-głównaComment
-
-
hehehe, własnej gorzelni, ehhh blondynkiMilicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)Comment
Comment