Piwo w TV
Collapse
X
-
Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)Comment
-
.
Comment
-
„Amatorom konopi indyjskich należy się przypomnienie, że naczelną zasadą rządzącą chemią mózgu jest zasada równowagi.
Nie można bezkarnie zmieniać składu tej biochemicznej zupy, a przynajmniej nie można tego robić na dłuższą metę...”
Dr hab. med. Przemysław Bieńkowski
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!Comment
-
Fajny materiał, LajBocki kapitalnie wypadliście! Te filmowe uśmiechy, no no!
Zwłaszcza podziwiam Elroya, bo ja przy tych paniach to bym na 100% co chwila robiła jakieś miny, żenada maksymalnaComment
-
I ja dorzucę swoje. Bardzo fajny materiał. Pełna "profeska"W trakcie aktualizacji: Moje receptury (na razie brak casu)Comment
-
-
-
Dla mnie profesjonalistą okazał się Titus Wypadłeś super !Comment
-
Wszyscy wypadliście super, a Tobie jak już wcześniej napisałam, należą się dodatkowe gratulacje za odpowiadanie ze stoickim spokojem i uśmiechem na głupie pytaniaComment
-
"W tej branży mały uzupełnia dużego i odwrotnie. Wszyscy są jednak wielką rodziną."
Kwestia raczej do przedyskutowania.
Co do lodówki, rzeczywiście bardzo praktyczna, tylko pozazdrościć.Comment
-
Nie dane mi było obejrzeć w czasie emisji i znalazłem reportaż tutaj
Wielki_B - Twoje piwo prawie jak sklepowe, a prawie jak piwo w chłodziarce , kryptoreklama?
Za domowe
Primo - rzecznik browaru Żywiec - niestety, ale piwo z wielkiej trójki to nie jest sernik z cukierni, tylko ciasto o 6 miesięcznym terminie przydatności zapakowane w gustowne opakowanie z folii aluminiowej i o konsystencji zakalca. Na początku lat 90-tych to był w Polsce hit. Sernik z cukierni to robią np. w Ciechanowie. Ogólny wydźwięk: to nieprawda, że domowe jest lepsze, jest inne. No jednym słowem "prawie jak Żywiec".
Secundo - zobaczcie na skrzywioną minę redaktora, po spróbowaniu piwa - jednak to nie Żywiec
Tertio - skąd ta powściągliwość Przemka Czarnika - dorównuje... phi. Powiem szczerze piwo musiałoby być wyjątkowo nieudane, żeby dorównywało sklepowym.
Quatro - piwowarzy mają coraz lepszy sprzęt, taaa... zwłaszcza te specjalne urządzenia do kapslowaniaComment
-
No cóż, co do prezenterek, nie każdy na wszystkim musi się znać... chociaż jakieś minimalne przygotowanie przed programem byłoby mile widziane.
Co zaś się tyczy ogólnie materiału to nie pozostaje mi nic innego jak pogratulować.Comment
Comment