Piwo w TV
Collapse
X
-
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie -
Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)Comment
-
Gdański Browar WaRy
Gdański Browar WaRy w BrowarBizie
Piwo z kufla smakuje lepiej :)///Mniej karmelu...
Comment
-
To Wam ułatwię - jutro TVN Turbo 18:30 - Polak potrafibigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, OjczyznaComment
-
Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
-
Ciekawe jak te moje wypociny poskładają- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
Zmanipulują to tak, że niby chwalisz koncerny, a domowe piwo jest niedobre i szkodliwe
Tak jak wypowiedź mojej znajomej w faktach czy innych tam, gadała 10 minut, pokazali z tego 10 sekund i wyszło dokładnie coś innego niż ona udowadniała.
Kobieta się załamała.
W poniedziałek o 13:00 jest powtórka.Last edited by Pendragon; 2009-11-14, 13:30.
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
Za: Bractwo Piwne
Browar Amber i jego piwa zaprezentowane zostaną w telewizji TVN (15.11.2009). Infomację o przygotowanym nagraniu i planowanych emisjach przekazał Bractwu Piwnemu Dariusz Rejmus, dyrektor handlowy Browaru Amber.
Szanowni Państwo
z wielką radością i poczuciem szczerej dumy uprzejmie informuję , że ogólnopolska stacja telewizyjna TVN w ramach swego cyklu " Polak Potrafi " nagrała krótki film o naszym browarze AMBER i jego piwach.
Film zostanie wyemitowany w dniu 15 listopada (niedziela) 2009 w TVN Turbo.
Poniżej pory emisji programu Polak Potrafi:
premiera: niedziela 15 listopada o godz. 18.30
powtórki: pon. 13:00.; wt. 22:30.; śr. 17:30.; czw. 10:00.; pt. 20:45.; sob. 12:30
Serdecznie zapraszamy do obejrzenia programu
Z pozdrowieniami
Dariusz Rejmus"Spotkałem się z kolegą / Bo kolega jest od tego / I wypada czasem spotkać się z nim"
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Bractwo Piwne
Skład Piwa
Piszę poprawnie po polsku!Comment
-
A czyli to nie będzie monolog Arta
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
-
PLATYNOWE blachy, a co- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
-
I co, zero komentarzy?
No tak - nie ma o czym
Comment