Piękny materiał z mocnym startem już na wejściu.
Czy to ta knajpa która istniała do lat 90-ych na półn-wsch rogu Marszałkowskiej i Wilczej ? Zdaje się że już przed wojną była firmową knajpą Żywca ze słynnym neonem na dachu ale może pomyliłem lokale.
Może podali adres w materiale ale niestety siadło mi audio.
Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski. Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku
reklama piwa nie może kojarzyć się z sukcesem życiowym i zawodowym ani ze sprawnością fizyczną. - Jeśli Tomasz Adamek to nie jest sprawność fizyczna, to co? Intelekt? Mister Polonia? - z ironią pyta się szef PARPA
Cwaniak. Tak skonstruował prawo że wynika że w reklamie piwa może teraz wystąpić już tylko on sam
Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski. Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku
"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson No Hops, no Glory :)
Wystrój lokalu świetny, ale zasada jedno piwo a potem wybieraj coś z dziadowskiego żarcia porażający Nic dziwnego, że budki z piwem miały się tak dobrze. Do czasu...
Całkiem porządny materiał, szczególnie dla laików. Aczkolwiek daje wrażenie jakoby zawsze i wszędzie piwo robione było w sposób tradycyjny i zgodnie z Prawem Czystości. Zobaczymy jak będzie w kolejnych odcinkach.
witam kolegów!!!
ponoć była powtórka 1 odcinka w poniedziałek o 12 na kuchniaTV, niestety burza skutecznie odcieła mnie od prądu i zaprogramowania nici. Jeżeli ktoś dysponuje nagranym 1 odcinkiem proszę o kontakt na adres wowy2@wp.pl
pozdrawiam Wojciech Wyszyński
Comment