Zdaje mi się, że nawet już to widziałem jakiś czas temu. Pod względem piwnym nic ciekawego - Staropramen, Kozel czy PU
Piwo w TV
Collapse
X
-
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie -
Na kuchni+ był wczoraj odcinek wspaniałego programu No reservation (Bez rezerwacji).
Anthony Bourdain odwiedził czeską Pragę. Oprócz pyszności kuchni czeskiej dużo było mowy o piwie. Polecam ten program, niestety nie ma na razie w programie zaznaczonej powtórki tego odcinka.Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!Comment
-
Comment
-
Comment
-
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
Kiedyś zastanawiałem się co by było gdyby Bourdain przyjechał do Polski. Po tym odcinku
zostałem pocieszony. Skoro tam tak bardzo podobało mu się świniobicie, kaszanka, kiełbasa i inne tego typu rarytasy, to i nasz kraj dałby jakoś radę.
Tylko piwo należałoby zastąpić wódką żeby spełnić wymagania...Comment
-
No za to właśnie Antka lubię, że on prosty chłopak jest i proste żarcie lubi. Nie jakaś tam Francja elegancja czy gejowska kuchnia fusion :]Comment
-
[...]
Kiedyś zastanawiałem się co by było gdyby Bourdain przyjechał do Polski. Po tym odcinku
zostałem pocieszony. Skoro tam tak bardzo podobało mu się świniobicie, kaszanka, kiełbasa i inne tego typu rarytasy, to i nasz kraj dałby jakoś radę.
Tylko piwo należałoby zastąpić wódką żeby spełnić wymagania...
Poza tym on uwielbia wieprzowinę, więc byłoby co pokazywać i degustować.
Czy możesz podać argument za tym, że kuchnia fusion jest gejowska?Masz stare niepotrzebne rzeczy, to napisz.Comment
-
Ten browar to Kout na Sumave. Zwiedzał go z Evanem Railem.Comment
-
Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
-
Z odwiedzonych knajp zarejestrowałem tylko U Medvidku. Cały odcinek był pełen piania jakie to czeskie piwo jest najlepsze na świecie, ale i tak najfajniejsza była scena ze świniobicia.Comment
-
Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
-
Okama to ja dwoma oglądałem, pamięć za to też mam dobrą, ale krótką. Antonego, jak już tu napisano, kojarzę jako pijcę raczej przypadkowo-koncernowego. No ale co ma pić, skoro takim go częstują. Toteż i tak mi się skojarzył z czeskimi koncernami.Last edited by Pendragon; 2012-07-25, 17:17.
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
U Medvidku był tylko w dolnej sali oczywiście popijając pilznera. Odwiedził też Pivovarsky Klub ( gdzie zajadał się golonką ), było też spotkanie na piwie ( chyba też pilzner ) z Dawidem Cernym ( tym od Entropy ).Last edited by jacekwerner; 2012-07-25, 17:40.Ochotnicza Straż Piwna
BAZA = 7446Comment
Comment