Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika danio_145
Wyświetlenie odpowiedzi
Piwo w TV
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika unkel Wyświetlenie odpowiedziWłaśnie na TVN była reklama Budweisera. Lektor po czesku mówił, że oni (pewnie Czesi wiedzą, że nie lubimy reklam dlatego najkrócej jak potrafią. Na końcu butelka i: Ceske pivo, ceska cena.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Jadoo Wyświetlenie odpowiedziA jakoś nie widać Budweiserów na półkach w marketach, od marketów chyba szturm na Polske powinni zacząć... :/
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika chaoss Wyświetlenie odpowiedziPare minut temu widzialem w TV nowa reklame Lecha. Jednym slowem tragedia Zwlaszcza pingwiny.
"Nowe opakowanie, nowe doznania"- Wiesz Luciu, co ci powiem?
- ???
- ...napiłbym się piwa.
------------------------------------------
Dzień dobry panu.
Poproszę dwa piwa...albo nawet trzy.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kibi Wyświetlenie odpowiedziNie wiem, czy wiadomość o rozpoczynającej się dziś w Kuchnia TV serii "Królestwo za browar" umieściłem w odpowiednim dziale. Może powinno być tutaj więc na wszelki wypadek zamieszczę link
Film opowiada o tworzeniu tego przybytku:
oraz
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka Wyświetlenie odpowiedziMilicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jacer Wyświetlenie odpowiedziPan prezes trochę zestresowany Fajnie kamera zaparowała.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziNo i sobie właśnie obejrzałem 2 odcinek, niestety 1 nie widziałem.
Film opowiada o tworzeniu tego przybytku:
http://www.morrisseyfox.co.uk
Comment
-
-
No nareszcie ktoś zauważył
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
Comment